• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Kristian Porse

Tidligere United-dansker er på ønskelisten i svensk klub

Helsingbors IF har længe været på udkig efter en ny keeper, og nu bekræfter klubbens sportschef Andreas Granqvist, at Anders Lindegaard er i blandt kandidaterne på ønskelisten.

Af Kristian Porse

Den tidligere Manchester United-spiller står i øjeblikket uden klub, eftersom han ikke fik forlænget sin aftale med Premier League-klubben Burnley, hvor han oftest så med fra bænken eller tribunen. 

Derfor er danskeren nu på klubjagt, og det ser ud til, at den 35-årige keeper godt kunne ende i skandinavien. I hvert fald er svenske Helsingborgs på jagt efter en ny målmand, og sportschefen i klubben bekræfter nu, at Anders Lindegaard er på ønskelisten. 

- Vi har en liste med målvogtere, som vi følger, og det er rigtigt, at Anders Lindegaard er på den liste, siger han ifølge fotbollskanalen. 

Helsingbors har siden slutningen af foråret måtte spille med klubbens andenkeeper, Kalle Joelsson, da førstevalget Per Hansson fik en skade i nakken. Derfor ønsker klubben nu at hente en ny målmand, der kan tage kampen op med Joelsson. 

Anders Lindegaard nåede at spille 29 kampe for Manchester United, i de fem år han var i klubben. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus