• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Simon Møbjerg Sørensen

Torino snyder Brøndby for Pontus Jansson

Torino snyder Brøndby for Pontus Jansson
Illustration

Brøndby har forsøgt at lokke Pontus Jansson til Brøndby på en fri transfer til sommer, men svenskeren har tilsyneladende skrevet kontrakt med Serie A-klubben Torino.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Der var har været meget snak om Malmö FF's midterforsvarer Pontus Janssons fremtid. Både FC København og Brøndby er blevet meldt interesserede i den 23-årige svensker, mens udenlandske klubber som Parma, Torino, Hoffenheim og Aston Villa også skulle have fulgt ham i længere tid.

I følge Expressen har Brøndby forsøgt at hverve Jansson på en fri transfer til sommer, når hans kontrakt udløber. Vestegns-klubben har dog ikke haft held med sit forehavende, for Hoffenheim, Parma, Udinese, Genoa og Torino har angiveligt også budt ind på Jansson, der nu skulle have bestemt sig.

Den svenske avis skriver, at Jansson har meddelt flere personer i Malmö FF, at han har skrevet kontrakt med Serie A-klubben Torino, der altså har vundet kampen om midterforsvareren, der da også hele tiden har sagt, at han ikke har været synderligt interesseret i et skifte til en anden klub i Skandinavien.

Pontus Jansson får tilsyneladende en fire-årig kontrakt i Torino, der betaler Malmö FF 3,7 millioner kroner i uddannelsessum.

Torino er nummer otte i Serie A med fire runder igen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus