• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

5 tips til at vinde på sports betting

5 tips til at vinde på sports betting
Foto: Getty Images

Vi vil alle sammen gerne være gode til at tjene penge, især hvis det kan gøres ganske simpelt. Derfor appellerer det til mange, hvis de kan spille om penge, enten sports betting, casino eller poker.

Af .

Der i kan man nemlig vinde penge, og hvis man er dygtig nok til det, kan man jo have det sjovt, og tjene en skilling ved siden af. Det lyder let, men desværre også meget lettere end det er. Hvis man gerne vil have succes med betting, så kræver det, at man er villig til at lægge en stor indsats i det.

Vi har taget et kig på, hvilke fem tricks du bør følge, hvis du gerne vil være vindende i længden.

Find værdien
Inden du overhovedet skal placere et væddemål, så handler det om at forstå oddset, og forstå, hvad værdi er. Et odds afspejler sandsynligheden for, at et given resultat går hjem.
Du skal altså ud og finde odds, hvor bookmakerne har regnet sandsynligheden forkert ud. Det gør du ved, at du laver din egen chancevurdering af en kamp, og derefter holder det op med oddset.
Dit udgangspunkt skal altid være, at du ikke spiller et odds, medmindre du får det til at give mindst 100 %. Det gør du ved at tage oddset på eks. 2.10, og så ganger du det med den sandsynlighed, du mener der er, for at et holde vinder deres kamp. Er det 50 %, så siger du 50 x 2.10 = 105 %. Du har fundet et spil med værdi.

Research
For at komme hen til den udregning, er du nødt til at lave dit forarbejde. Du kan ikke udregne en sandsynlighed, hvis du ikke kender alt om holdene.
Du bør derfor tjekke skadesliste, karantæne, nyheder op til kampen, hvilken bane spiller de på, motivation, dommerne og vejrforhold. Alt spiller en rolle.

Står du eksempelvis og spiller på Superliga betting hos Bet365, så nytter det ikke noget, at du kun har kendskab til din favoritklub, men ikke kender de 13 andre hold. Er det tilfældet, så vil du med stor sandsynlighed regne procenterne forkert.

Det kunne også være Nikolaj Jacobsens klub Rhein-Neckar Löwen, der pludselig skulle spille to kampe samme dag. Er du hurtigt klar over dette, kan du let få det sjovere med betting.

Du kommer ingen vegne, hvis du ikke har styr på din økonomi.

Du bør derfor opdele din spillekonto i stadier, så du har et max. beløb, som du spiller for.
Du bør sige, at du aldrig må spille for mere end 2 % af din konto. Har du 1.000 kroner, er det altså 20 kroner. Det beløb stiger naturligvis, hver gang du forøger din saldo. Med denne metode sikre du, at du ikke går konkurs, selvom du taber mange spil i træk.

Spil til det højeste odds
Det siger lidt sig selv. Men hvis du har kunne få odds 2.00 på Barcelona tidligere på dagen, og de inden kampstart står til odds 1.50, så hold dig fra det. Det indeholder formentlig ikke mere værdi.

I det tilfælde er det langt bedre at komme tidligt ud, så du er med fra start på det høje odds. Der er ingen skam i ikke at spille på et væddemål. Så ha' tålmodighed.
Spil med hjernen og ikke hjertet

Det kan sagtens være, at Vejle Boldklub lige har rustet op i defensiven, og har rygtet flere spillere på vej, men det nytter ikke noget at spille på klubben, bare fordi du holder med den.

Der er nødt til at være noget evidens for, at du skal spille på dem, og derfor er det ikke bare nok, at de har hentet et par nye spillere. Kan de spillere præstere?

Tager du overstående ting i mente, når du skal spille på sport, så har du gode chancer for, at du kan ende med at blive vindende i længden.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.