• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Afgørelsens time for Liverpool i Salzburg

Afgørelsens time for Liverpool i Salzburg
.

De forsvarende Champions League mestre fra Liverpool fører lige nu Gruppe E, men kan ende med at ryge helt ud af turneringen, hvis det ender med en sejr til Red Bull Salzburg. Napoli ligger nr. 2 i puljen og får besøg af Genk. Den belgiske klub har udspillet sin chance for mere europæisk fodbold i år. Derfor er Napoli naturligvis storfavoritter. Det skaber alt andet end lige et uventet pres på Liverpool.

Af .

Den østrigske klub er tre point efter Liverpool, men i tilfælde af sejr til hjemmeholdet kan Salzburg-klubben overtage en af de to øverste pladser. Det kræver dog, at det bliver med en bedre målscore end fra det forrige opgør mod Liverpool, som endte 4-3 i englændernes favør.

Red Bull-klubben er flyvende i den østrigske Bundesliga og har stadig ikke tabt efter 17 kampe. De har tilmed scoret hele 64 mål, hvilket svarer til 3.7 mål per kamp. I Champions League har de scoret 16 mål indtil videre, mens Liverpool til sammenligning blot har scoret 11.

Den østrigske målscore overgås kun af Bayern München (21) og Tottenham Hotspur (17).

Det kunne godt lugte lidt af en østrigsk overraskelse, når man tager deres form i betragtning. Men desværre for Salzburg er Liverpool også rigtig godt kørende. I Premier League har Klopps mandskab heller ikke tabt, og 15 ud af 16 ligakampe er endt med sejre. De er nu 14 point foran Manchester City og ligner et sikkert bud på en engelsk mester.

I Champions League har de derimod tabt til Napoli på udebane, mens de fik 1-1 mod italienerne hjemme. Englændernes udebaneform i europæisk sammenhæng er alt andet end
imponerende. Sidste år tabte de alle tre udekampe i gruppen og gik kun videre fra gruppen grundet en bedre målscore end Napoli.

Mål i vente
Begge hold vil frem på banen, og specielt Salzburg vil gøre alt for at få lavet et mål. Det kan meget vel resultere i endnu en målrig kamp mellem de to mandskaber. Det kan derfor være en god ide at kigge på Over/Under markederne. På Betfairs Spillebørs får man odds 1.40 på Over 2.5 Mål og 2.04 på Over 3.5 Mål. 

Specielt én person har for alvor markeret sig for Salzburg i denne sæson: - det norske stortalent, Erling Haaland. Han har indtil videre scoret i samtlige af Salzburgs gruppekampe. Det er i alt blevet til 8 mål for nordmanden, og det placerer ham lige efter Lewandowski med 10 mål på topscorerlisten. I den østrigske liga har nordmanden scoret 16 mål i 14 kampe.

Den 19. årige angriber er tilsyneladende ustoppelig og ligner i den grad en målscorer i tirsdagens opgør. Hvis Erling Haaland scorer første mål, får man odds 5.5 . Hvis nordmanden scorer 2 eller flere får man odds 8.0. Skulle Salzburg gå hele vejen og vinde over Liverpool får man odds 4.0 på Spillebørsen

Prøv Betfairs Spillebørs og få et risikofrit spil på op til 550 kroner. Hvis du taber, giver Betfair dig pengene tilbage
kontant 

---------------------------

Se FC København vs. Piast Gliwice i Europa League-jagt på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus