• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Amerikansk bookmaker betaler fuld gevinst efter fejlodds

Amerikansk bookmaker betaler fuld gevinst efter fejlodds

Bookmaker måtte udbetale indsats til utrolige odds 750 - selv om det var en fejl.

Af .

Det var den amerikanske bookmaker FanDuel, som tilbød odds 750 i stedet for odds 1,165. Efter at have konsulteret med den lokale spillemyndighed fik bookmakeren lov til at udbetale den fulde gevinst. Også selvom den i første omgang var blevet afvist.

FanDuel indrømmer, at det var en systemfejl, som var årsag til, at der kunne spilles odds 750 i stedet for odds 1,165. Det var grundet en utilfreds kunde, at bookmakerne gik med til at udbetale den fulde gevinst. Ifølge bookmakeren nåede oddset desuden at stå i 18 sekunder, hvilket resulterede i, at 12 kunder kunne nå at spille på oddset.

Tilfredshed blandt myndighederne
Lovgivningen i New Jersey siger, at en spiludbyder ikke må ophæve et væddemål. Det er kun tilladt, hvis der er givet tilladelse fra myndighederne. Det er vigtigt, at sportsbetting er sjovt og trygt. Og derfor skal alle kunder kunne vide sig sikre på at få udbetalt enhver gevinst, hvis det bliver tilfældet.

Det er så sjældent, at en situation som denne sker. Og derfor skal den behandles i overensstemmelse med tryghed og retfærdighed. Og ifølge bookmakeren skal kunden ønskes tillykke og få udbetalt den fulde gevinst.

Enkelte stater i USA har været ude at ændre lovgivningen. Det vil sige, at spillere, ligesom her i Danmark, kan gå til myndighederne, hvis de føler sig uretfærdigt behandlet.
Bookmakeren, FanDuel, erkender, at de vil bruge episoden som en vigtig læring. Og det er vigtigt, selvom situationen er så sjælden, som den nu engang er. Ligeledes er spillemyndighederne særligt tilfredse med den endelige beslutning, der er taget. 

Skal ikke være med til at skabe utryghed
Når du skal oddse, skal du fremover ikke være utryg, når du ønsker at bette. Som nævnt er det en sjælden situation, og du skal derfor ikke være bekymret, næste gang du oddser.
Hvis du ønsker at få mere ud af dine odds, kan du selv være med til at øge dine odds’ bonusser.

Det kan være med til at give dig en bedre start. Både til dig, der er ny bruger, og dig, der har erfaring indenfor branchen. Sådan øger du din gevinster med odds bonusser, hvis du selv vil være med til at styrke din chance for høje gevinster.

I dag kan du oddse på alverdens sportsgrene. Det mest populære er odds indenfor fodbold. Dog kan du oddse på håndboldkampe, tenniskampe, badminton og svømning. Når du skal oddse, skal du finde den bookmaker, som du vil oddse hos.

Hvis du gør det online, skal du finde bookmakerens hjemmeside. Og hvis du ønsker at gøre det fysisk, skal du tage til en kiosk, som tilbyder sådanne odds. Det er ligeledes her, at du skal ned at tjekke, om du har fået gevinst på dine odds.

Superliga

LIVE: AGF foran ved pausen mod FCM

Hvis AGF skal hente FCK på Superligaens andenplads, kræver det point, når klubben hjemme møder FC Midtjylland søndag ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.