• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Braget: FCK trækker det længste strå ude mod Brøndby

Braget: FCK trækker det længste strå ude mod Brøndby
.

På søndag er der derby på Vestegnen, hvor FC København skal forsøge at slå et formsvagt Brøndby mandskab for femte gang i træk.

Af .

Det sjældent køn fodbold, når Brøndby og FCK mødes, men til gengæld er der altid massere af nerver og intensitet. Det får vi osse på søndag. Hjemmeholdet Brøndby befinder sig en rigtig dårlig periode under cheftræner Niels Frederiksen. Drengene fra Vestegnen har tabt 4 ud af 5 kampe i Superligaen, og de skulle oveni købet bruge 120 minutter på at slå Skive ud af DBU Pokalen i sidste uge.

Det spiller ikke for de blågule for tiden.
Men Brøndby kan trøste sig med, at FCK også er hårdt ramt - både på form og på skadesfronten. Flere profiler er ude med langtidsskader, og der hersker tvivl om Dame N`Doye til søndagens kamp. 

Formen hos københavnerne i den hjemlige liga har været nedadgående, og de har tabt 2 af deres seneste 5 kampe - blandt andet til nedrykningskandidaterne fra Hobro. Derudover har FCK haft et tæt ugeprogram, der blandt andet bød på et uhyre vigtigt opgør mod Malmø FF i Europe League, som muligvis stadig sidder i benene på Ståles spillere.

På trods af FCKs spillemæssige udfordringer har Brøndbys seneste præstationer været langt under vaneligt niveau, og FCK må være små favoritter til opgøret. Det kan anbefales at spille på en etmålssejr til FCK på Betfairs Sportsbook til odds 4 under ”Vindermargin”.

Derudover kan det anbefales at kigge mod Betfairs Spillebørs, hvor du kan ”sælge” Brøndby til 3.05. Det vil sige at dit spil går hjem - både hvis FCK vinder eller spiller til kryds.

Hvad er Betfairs Spillebørs?
Betfairs Spillebørs er verdens største sportsspillebørs. Den følger modellen fra Børsen, men udskifter aktiehandlen med spilleodds på begivenheder i sportens, politikkens og underholdningens verden. 

Betfairs Spillebørs giver kunderne mulighed for at spille mod hinanden i stedet for mod en traditionel bookmaker. Ved at matche kundernes spil - snarere end at tage selve risikoen - giver Spillebørsen mulighed for at "sælge" – altså spille på, at noget ikke sker.

Hvordan fungerer det?
Sælgespil betyder at spille på, at noget ikke sker. Hvis du f.eks. satser på, at et fodboldhold vinder, afgøres dit spil som vinder, hvis holdet taber, eller hvis kampen ender uafgjort – så to resultater er på spil i din favør.

På et hvert spillemarked er der to sider af spillet. På den ene side er der dem, der mener, at en begivenhed vil ske (købere), og på den anden side dem, der mener, at den ikke sker (sælgere). 

Hvad er hæftelse?
Din hæftelse er det beløb, du kan miste i den værst tænkelige situation. Når du sælger, er det beløbet, det vil koste dig, hvis dit valg vinder. Mange kunder foretrækker at sælge spil til odds under 2.0, da hæftelsen herved er reduceret.

For eksempel - hvis du sælger et spil på FC København til odds 1.5 for 100 kr., vil du hæfte for 50 kroner, da kunden der køber får sin indsats retur ved gevinst. Skulle køberen tabe sit spil har du vundet hans indsats på 100 kr.

Men hvis du sælger et spil til odds 3.5 for 100 kr., hæfter du for 350 kr. Sørg for at holde øje med hvor meget du hæfter for, og vær forsigtig med hvor du sætter decimaltegnet.
Hvis du vil sælge et spil til [4.2], skal du være sikker på, at det er netop det og ikke 42, ellers kan det blive en dyr fejltagelse, hvis dit valg vinder.

Betfair vil kun lade dig risikere så meget, som der står på din konto og til de bedst tilgængelige odds.

Vi tager et kig på sansynligheden af kampen, ved brug af odds-bestemmelserne af Spillebørs markederne i forhold til hvordan folk har spillet på markederne...

Brøndby IF: 2.96

Uafgjort: 3.60

FC København: 2.52

Sådan udregnes sansynlighederne

Alle sansynlighederne er taget fra 'Kamp Odds' køb-markederne på Betfair's Spillebørs.

Hvis FX Real Madrid's købe pris er prissat til 1.3, hvilket betyder at hver gang 1 kr. er spillet på en sejr til Madrid vil gevinsten være på 1,30 kr. og en profit på 0,30 kr.

For at udregne den procentvise sansynlighed, dividerer vi de decimale købe-pris odds med 1 og derefter ganget med 100.

1/1.30 = 0.77 x 100 = 77%

Superliga

Mere Superliga

Fokus