• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Danmark har kniven for struben

Danmark har kniven for struben
Foto: Getty Images

De forsvarende verdensmestre fra Danmark er muligvis allerede ude af EM, efter en jammerlig indsats mod Ungarn mandag aften. Mikkel Hansen og co. fandt aldrig melodien og det endte med en skuffende uafgjort. Håndboldherrerne har nu kun ét point for to kampe og er afhængige af, at Island slår Ungarn i sidste gruppekamp, mens Danmark er pisket til sejr mod Rusland.

Af .

Det var svært at se Danmark er de regerende verdensmestre, da de i går skuffede fælt mod Ungarn. Et fantasiløst dansk mandskab formåede kun at få det ene point mod et ungarsk hold, der havde luret Nikolaj Jakobsens taktik. Danmark var på hælene fra første minut, da ungarerne valgte at dække højt og forsøgte at eliminere Mikkel Hansen.

Det lykkede nogenlunde for Ungarn, som ødelagde den danske rytme og tempo i det offensive spil. Selvom ungarerne lykkedes med at forvirre det danske opspil, kom de røvhvide alligevel frem en del chancer. Men man formåede ikke at udnytte dem.

Det offensive spil var overladt til Michael Damgaard og Rasmus Lauge, men de kunne ikke omsætte de mange frie chancer til mål.

Specielt Rasmus Lauge lignede ikke en spiller i topform og man kunne godt fornemme playmakeren ikke har haft den bedste optakt til EM. Det danske kontraspil var stort set ikkeeksisterende, hvilket Nikolaj Jakobsen er nødt til at rette op på til kampen mod Rusland.

Niklas Landin var heldigvis flyvende og holdt os inde i kampen langt hen ad vejen. Island er sikret videre avancement efter de slog Rusland sikkert med 34-23. Heldigvis for Danmark, var russerne en skygge af sig selv og det bør blive en overkommelig sejr for danskerne.

Skal slå russerne
Danmark skal slå Rusland for at gøre sig forhåbninger om at gå videre til mellemrunden, men det kræver samtidig at Island slår Ungarn i deres sidste gruppekamp. Russerne lavede et hav af fejl mod Island og virkede blottet for selvtillid. Islændinge brugte ovenikøbet flere reserver hen mod slutningen af opgøret.

På markedet er Danmark store favoritter, hvor en dansk sejr blot giver 1.02, mens en russisk sejr er helt oppe i odds 22. De sidste fire indbyrdes opgør er endt med point til Danmark - senest til EM I 2016, hvor Danmark vandt med seks mål. 

Danskerne skal ud og finde de sidste procenter, som de ikke fandt mod Ungarn. Der skal gang i kontraspillet, samt findes nogle nye angrebsåbninger, hvis Mikkel Hansen bliver sat ud af spillet. Heldigvis ligner Rusland et detroniseret landshold og det er godt nyt for Danmark.

Rusland tabte med hele 11 mål til Island og man kan derfor overveje at kigge mod en handicap-sejr til Danmark på Betfairs Spillebørs. Mikkel Hansen og de andre profiler må være topmotiveret til at levere en ordentlig præstation i den sidste kamp. Med tanke på den store opbakning fra lægterne i Malmø Arena tør jeg godt satse på en dansk storsejr.

Som ny kunde hos Betfair får man lige nu et risikofrit spil på op til 550 kr.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.