• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Tipsbladet.dk
Sponsoreret artikel

Danske bookmakers

Danske bookmakers
Foto: Getty Images

Find en oversigt over troværdige danske bookmakers.

Af Tipsbladet.dk

Hvis du holder af betting online, så forstår du også vigtigheden af at finde troværdige og gode danske bookmakers. Det er nemlig essentielt, at du kan stole på, at du får dine penge igen, når du vinder. Og det er nok endnu mere vigtigt, at du kan stole på, at dine kreditkortsoplysninger selvfølgelig ikke bliver misbrugt, når du spiller online.

Find en oversigt over troværdige danske bookmakers.

Stil krav til din bookmaker
Når du skal vælge en bookmaker, er det vigtigt at du stiller krav til vedkommende. Selvom en bookmaker har en dansk licens, kan denne faktisk stadig godt mangle nogle tjenester og funktioner. Eksempelvis er der nogle steder, hvor du kun kan spille på single væddemål. Andre steder mangler de måske systemvæddemål eller cashout. I det nedenstående vil der blive nævnt nogle af de krav, som du altid bør stille til din bookmaker.

Sikkerheden er det vigtigste
Når du spiller online, er sikkerheden det allervigtigste. Du skal være sikker på, at hjemmesiden ikke misbruger dine kreditoplysninger. Men du skal også være sikker på, at hjemmesiden lever op til den danske lovgivning om spil. Den har blandt andet til hensigt at sikre spillere, som ikke selv kan finde ud af at stoppe deres risikobetonet spil.

Hurtige udbetalinger
En andet krav, som du bør stille til din bookmaker, er en hurtig udbetaling. I dag er det let og hurtigt at overføre penge. Derfor bør du heller ikke spille hos en bookmaker, der er flere dage om at udbetale din gevinst. Eksempelvis har flere folk bedre tid til at spille i weekenderne. Så er det altså ærgerligt at skulle vente helt til onsdag eller torsdag på din udbetaling.

Effektiv og hurtig hjælp
Når du spiller online, er det vigtigt, at du hurtigt og nemt kan få hjælp. Det gælder blandt andet, hvis du falder over nogle komplicerede regler, eller hvis du har et mere generelt spørgsmål. Derfor bør du også kun vælge danske bookmakers, som kan besvare dine spørgsmål på daglig basis. Bookmakerne skal helst kunne tilbyde hjælp døgnet rundt. Og derudover skal hjælpen helst være tilgængelig på både telefon, chat og e-mail.

Bonusvilkår, som du let kan gennemskue
Når du skal vælge en bookmaker, vil du hurtigt opleve, at de alle tilbyder forskellige former for bonusser. For de fleste bookmakeres vedkommende er det kun den første indbetaling, som de tilbyder dig en bonus for. Men andre belønner også deres mere loyale kunder med en form for bonus.

Uanset hvilken tilgang til bonus, den enkelte bookmaker praktiserer, skal du sikre dig, at du forstår vilkårene, som følger med bonussen. Ellers kan du let ende i en ærgerlig situation, hvor du har forpligtet dig til en masse vilkår, som du slet ikke ønsker og som oftest heller ikke er til din fordel.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020