• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Utrolig odds-fest på CL-finalen: Tottenham vs. Liverpool

Utrolig odds-fest på CL-finalen: Tottenham vs. Liverpool
Foto: Getty Images

Du får chancen for at score utrolige odds 16,00 eller 8,00 på Tottenham eller Liverpool i lørdagens Champions League-finale.

Af .

Premier League har sat sig på den europæiske trone i denne sæson ved både at have to hold i Europa League-finalen og to hold i Champions League-finalen. 

Onsdagens Europa League-finale er afviklet - det er tid til at sætte fokus på lørdagens brag af en Champions League-finale, hvor Tottenham og Liverpool tørner sammen på det store Metropolitana-stadion i Madrid.

Liverpool møder frem til kampen som eksperternes og bookmakernes favorit til at vinde slaget mod Totteham, og der er uden tvivl masser af fodboldfans, der både er enige og uenige i den spådom.

Et er sikkert: Det bliver to hold med et solidt kendskab til hinandens styrker og svagheder, som løber på banen lørdag aften. 

Betfair er naturligvis klar med et helt fantastisk tilbud til Champions League-finalen - og der er guf for fans i begge lejre.

For Betfair er klar med helt utrolige odds på kampen, hvor sejr til Tottenham er skruet helt op på ufattelige odds 16,00 imens en sejr til Liverpool vil kunne spilles til fremragende odds 8.00.

Det er lørdag, det er Champions League, det er oddsfest

Sådan gør du for at score det vilde odds til Champions League-finalen: 

1. Gå til Betfair  KLIK HER!

2. Opret en gratis konto

3. Spil op til 100 kroner på at enten Tottenham eller Liverpool vinder kampen (Ordinær tid). Vinder dit valg vil de forhøjede odds blive tilføjet efter kampens afslutning. De forhøjede odds er 16,00 på Tottenham og 8,00 på Liverpool (ordinær tid) - hos Betfair.

4. Gevinsten udbetales som et gratis spil.

Regler og vilkår gælder: Tilbuddet gælder nye kunder, der tilmelder sig Betfair via dette link, hvor tilmeldingen foregår.

Advertisement

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.