• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Tipsbladet.dk
Sponsoreret artikel

Derfor skal du ikke låne penge til at oddse

Derfor skal du ikke låne penge til at oddse
.

Det kan være svært at finde rundt i, hvornår det så anses som værende i orden at låne penge.

Af Tipsbladet.dk

Det kan være fristende at låne penge til at oddse, hvis man et par gange har opnået en stor gevinst ved at oddse. Dette er dog noget, som du virkelig skal passe på med. Læs med nedenfor for at lære, hvorfor det ikke er en god ide at oddse for lånte penge og lær derudover mere om, hvornår det er i orden at låne penge.

Spil ikke for lånte penge
Generelt skal man holde sig til ikke at spille for lånte penge. Hvis man oddser, er det dog især en dårlig ide at låne penge til at spille for. Dette skyldes, at udfaldet ofte kan skyldes tilfældigheder. Det er derfor et meget usikkert spil, hvor man kan tabe sine penge lige så hurtigt, som man kan vinde dem.

Det samme gælder ved spil såsom roulette og blackjack, da disse spil er lavet således, at kasinoet vil vinde størstedelen af gangene.

Ønsker du at spille for lånte penge, skal du i stedet for satse på at blive god til et spil såsom poker. Selvom det er tilfældigt, hvilke kort man får, er der langt mere strategi i dette spil, hvor det både går ud på at læse sine modspillere og udregne sandsynligheder.

Hvornår er det OK at låne
Det kan være svært at finde rundt i, hvornår det så anses som værende i orden at låne penge. Dette er dog et meget individuelt spørgsmål, da det i høj grad afhænger af din egen økonomiske situation. For nogle kan det være nødvendigt at låne penge til et TV eller en ny sofa. For andre kan det at låne penge have et meget mere investeringsmæssigt fokus.

Med dette menes, at nogle låner penge, blot for at investere disse, hvis de kan få et højere afkast, end hvad renten er. Dette er dog kun noget, som man skal gøre, hvis man har fuldstændig styr på at investere. Der er derfor ikke nogen gylden regel der bestemmer, hvornår du må låne penge og hvornår du ikke må.

Dette skal du være opmærksom på, når du låner
Når du låner penge, er der visse ting, som du skal være opmærksom på. Først og fremmest, skal du huske på, at lånet skal betales tilbage igen, så det er meget vigtigt, at din økonomi kan bære dette. Det er derfor vigtigt at lægge et budget, så du ved præcis, hvor mange penge du kan undvære til at betale af på lånet hver måned.

Derudover er det vigtigt at være opmærksom på, at låneudbydere langt fra er ens. Det er meget forskelligt hvilke renter, afbetalingstid og gebyrer, som de forskellige udbydere tilbyder. Sørg derfor for at sammenligne kviklån, inden du vælger din låneudbyder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus