• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

EM-kvalifikation: Danmark skal vinde i Tbilisi - risikofrit spil for 550 kr.

EM-kvalifikation: Danmark skal vinde i Tbilisi - risikofrit spil for 550 kr.
.

Det danske landshold vandt nemt over Gibraltar - nu venter en noget sværere opgave søndag. Prøv Betfair Spillebørs risikofrit for 550 kroner til kampen.

Af .

Når herrelandsholdet på søndag gæster Tbilisi bliver det nødvendigt med en sejr, hvis Eriksen og co. skal vinde gruppe D.

Danmark indtager lige nu en andenplads med tre point op til Irland, men danskerne har en kamp i hånden. Sidst Georgien mødte Danmark blev de sendt hjem med et 5-1 nederlag og georgierne har indtil videre kun slået miniputnationen fra Gibraltar.

Betfairs Spillebørs kan du lige nu få pengene 1.60 gange igen, hvis du backer en dansk sejr på søndag. Hvis du tror Danmark vinder mere end 1 mål får du attraktive odds 3. Kun på Betfairs Spillebørs.

Større odds på Betfair Spillebørsen
Når du spiller mod andre fjernes den margen, som bookmakere med faste odds indregner i deres priser. Det giver mulighed for et mere effektivt marked, hvilket betyder, at du ofte kan få bedre odds på Betfairs Spillebørs. I stedet betales et lille kommissionsbeløb, men kun på gevinsterne.

På ethvert spillemarked er der to sider af spillet. På den ene side er der dem, der mener, at en begivenhed vil ske (købere), og på den anden side dem, der mener, at den ikke sker (sælgere). 

Købere
Købere og sælgere får spil "matchet", så længe de bliver enige om en pris (odds) på, at begivenheden sker eller ikke sker. Hvis du er køber på et Betfair-marked, er det priserne i den blå kolonne, du er interesseret i. Priserne i blåt er blevet tilbudt af sælgere, mens dem i lyserødt er priser efterspurgt af købere.

Sælgere
Back betting eller købespil betyder, at du sætter pengene på, at noget vil ske - f.eks. at en hest eller et hold eller en spiller vinder. Lay betting eller sælgespil betyder at spille på, at noget ikke sker. Hvis du f.eks. satser på, at et fodboldhold vinder, afgøres dit spil som vinder, hvis holdet taber, eller hvis kampen ender uafgjort – så to resultater er på spil i din favør.

Prøv Spillebørsen risikofrit
Nye spillere kan prøve Spillebørsen risikofrit for 550 kroner. Alt du skal gøre er at tilmelde dig børsen med tilmeldingskoden ”FEO219”, placere et kontant spil på 550kr. Hvis du taber dit første spil får du pengene tilbage kontant.

Fokus