• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

En alternativ indkomst; Sådan minder odds og investeringer om hinanden

En alternativ indkomst; Sådan minder odds og investeringer om hinanden
.

Hvis du kan lide at oddse, er det sandsynligvis, fordi du holder af sport, men det er nok også, fordi du synes, at det er spændende at have muligheden for at tjene penge. Præcis samme spænding kan du opleve ved at tjene penge gennem investering.

Af .

Investering og odds minder om hinanden 

Har du aldrig for alvor sat dig ind i investeringer, kan det være svært at se ligheden mellem investeringer og odds. Realiteten er bare, at der er flere ligheder end som så. Når du foretager en investering, satser du nemlig ofte på en specifik virksomhed fuldstændig ligesom, når du satser på et fodboldhold. 

Ligesom at du tjener penge, når det går godt for det hold, du har satset på, tjener du også penge, når det går godt for den virksomhed, du har investeret aktier i. I bund og grund handler det altså om at sætte dine penge det rette sted. Når du først har oddset eller investeret, kan du bare vente og håbe på, at resultatet falder ud til din fordel. Som du kan høre, er der altså utrolig mange af de samme ting, der går igen. 

Hvad skal du investere i?

Når du oddser, har du mulighed for at satse på utrolig mange forskellige hold inden for utrolig mange forskellige sportsgrene. Det samme svære valg står du overfor, når du skal foretage en investering. Vil du investere i aktier, kan du for eksempel vælge mellem utrolig mange forskellige virksomheder. 

Når det gælder investering, er det dog ikke bare aktier i forskellige virksomheder, du skal vælge i mellem. Der findes nemlig også mange forskellige typer af investeringer. Du kan for eksempel investere i obligationer eller kryptovaluta. Kryptovaluta kan i den grad være en type af investering, der får pulsen til at stige. 

Udsving i kursen for kryptovaluta

Grunden til, at kryptovaluta sommetider kan få ens hjerte op i halsen, er de meget store udsving i kursen. Det betyder, at du på en enkelt dag har mulighed for at vinde utroligt mange penge, men du løber altså også en risiko, da du kan tabe utroligt mange penge. 

Tør du ikke selv købe og sælge kryptovaluta, har du mulighed for at investere ved hjælp af en kryptorobot. Det kan for eksempel være en kryptorobot som Bitcoin Revolution. Bitcoin Revolution sørger for at købe og sælge kryptovaluta, når det er mest gunstigt. Det vil altså sige, at en kryptorobot kan hjælpe dig med at tjene penge. 

En lang fodboldkamp

Investering i kryptovaluta er i en klasse for sig selv. Ofte vil investeringer nemlig løbe over mange år, før du sælger dem. Derfor kan en investering sammenlignes med en utrolig lang fodboldkamp. Men bare fordi kampen er lang, betyder det ikke, at den er mindre spændende. 

Hver dag kan du nemlig holde øje med, om dine investeringer er steget eller faldet i værdi. Det kan derfor være utrolig interessant at følge med i, hvordan markedet ændrer sig. Ved at lade din investering løbe i mange år, har du gode chancer for at få et stort afkast.  

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

De danske mestre gæster nu Aarhus, hvor hjemmeholdet med en sejr holder presset på FC København.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.