Scor et kæmpe odds på at Danmark kommer til VM
2017-10-08 16:36

Nu skal arbejdes gøres færdigt for det danske landshold, og der er et stærkt tilbud i vente, når Rumænien gæster Parken søndag aften i VM-kvalifikationen.

Landsholdet hentede de nødvendige tre point i Montenegro torsdag og indtager nu den andenplads, der i VM-kvalifikationen sandsynligvis giver adgang til playoff om VM-billetterne.

Og selv om et point vil være nok til at sikre andenpladsen, har det danske landshold ALT at slås for i forhold til at hente en ny sejr søndag aften. For dels vil det med garanti sikre playoff-pladsen i to'er-regnskabet, og dels vil det danske hold også blive seedet netop til playoff, hvor der er stærke modstandere i blandt.

Så Åge Hareide sender uden tvivl et hold på banen, der har fået klar besked om, at det er sejren, der tæller. 

Betfairs oprindelige odds på dansk sejr søndag ligger på odds 1,36, men nu er der et fremragende tilbud ude, hvor oddset er skruet helt op til odds 5,00 på dansk sejr. Så hvorfor ikke gøre søndagens kamp endnu mere spændende. 

Sådan gør du for at score det store odds: 

1. Gå til Betfair  KLIK HER

2. Opret en gratis konto

3. Spil op til 100 kroner på, at Danmark vinder søndagens VM-kvalifikationskamp over Rumænien til odds 5,00 - hos Betfair.

4. Gevinsten udbetales på en attraktiv bonus-ordning.

Regler og vilkår gælder: Tilbuddet gælder nye kunder, der tilmelder sig Betfair via dette link, hvor tilmeldingen foregår.

Advertisement

Advertisement

SENESTE NYT...
OP | NED