• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Fantastisk odds på Liverpool-sejr over Wolverhampton

Fantastisk odds på Liverpool-sejr over Wolverhampton
Foto: Getty Images

Mesterskabsdrømmene hos Liverpool FC kræver en sejr over Wolverhampton i Premier Leagues sidste spillerunde - og der er et konge-odds at hente hos Betfair.

Af .

Liverpool skød sig tidligere på ugen i Champions League-finalen med et historisk comeback af de helt store, da FC Barcelona blev knækket på Anfield. Her skal Livepool også slutte sæsonen af i Premier League, hvor det kræver en sejr over Wolverhampton for at bevare muligheden for det engelske mesterskab.

Manchester City er inden søndagens sæsonafslutning i ligaen et point foran Liverpool, så de røde fra Beatles-byen skal gøre deres med en sejr og på samme tid håbe, at Manchester-holdet sætter point til. 

Wolverhampton har præsteret en fremragende sæson og har sikret sig den syvende-plads, der kan ende med at give europæisk adgang. Så det er hjemmeholdet, der har noget at spille for i dette opgør, hvilket også gør Betfairs tilbud på hjemmesejr til et fremragende af slagsen. 

Betfair er nemlig ude med et tilbud, der giver utrolige odds 5,00 for sejr til Liverpool over Wolverhampton.

Sådan gør du for at score det vilde odds: 

1. Gå til Betfair  KLIK HER!

2. Opret en gratis konto

3. Spil op til 100 kroner på at Liverpool vinder over Wolverhampton. Vinder dit valg vil det forhøjede odds blive tilføjet efter kampens afslutning. Det forhøjede odds er 5,00 på, at Liveprool vinder kampen over Wolverhampton - hos Betfair.

4. Gevinsten udbetales som et gratis spil.

Regler og vilkår gælder: Tilbuddet gælder nye kunder, der tilmelder sig Betfair via dette link, hvor tilmeldingen foregår.

Advertisement

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.