Se nærmere på fredagens Superliga-kamp mellem SønderjyskE og FC Midtjylland - for bwin er klar med et herligt fredagstilbud.

Spil med på Superligakampen imellem SønderjyskE og FC Midtjylland hos bwin, der tilbyder en muligheden for en ekstra gevinst på op til 250 kroner.

Alle før-kamp-væddemål er gældende for kampagnen, så du vælger frit. Det eneste du skal håbe på i forhold til den ekstra gevinst er, at FC Midtjylland scorer i begge halvlege.

BEMÆRK: Tilbuddet er kun gældende for kunder, der tilmelder sig kampagnen. Du kan tilmelde dig under "min konto" - "mine kapagner"

Så let er det at komme i gang med kampagnen:

- Tilmeld dig kampagnen under Min Konto / Mine Kampagner og placer et pre match væddemål på SønderjyskE - FC Midtjylland for mindst 10 kroner.

- Hvis FC Midtjylland scorer i begge halvlege, booster bwin din gevinst med 25 procent op til 250 kroner som en bonus.

- Gevinsten udbetales som bonus, der skal gennemspilles tre gange.

Bonusinfo: Hvis du bruger statistik til dine væddemål, vil du vide at at dette tilbud er ekstra godt, da FC Midtjylland har scoret i begge halvlege i holdets 5 seneste kampe.  Faktisk skal vi over en måned tilbage for at finde den seneste kamp, hvor FC Midtjylland ikke scorede i begge halvlege.  

Læs alt om det fede fredagstilbud, tilmeldingen, regler og vilkår - klik her 

SENESTE NYT...
OP | NED