• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Guardiola skal vinde på lørdag

Guardiola skal vinde på lørdag
.

Der er derby på menuen, når Manchester City får besøg af naboerne fra Manchester United. Guardiola har allerede mistet vigtige point i topstriden og førstepladsen er lige nu langt væk. Derudover er Manchester City pludselig hårdt presset af Leicester City i kampen om andenpladsen. I den røde del af Manchester står det bedre til, efter man vandt over Tottenham i midtugen.

Af .

Guardiola har smidt stribevis af dumme point i indeværende Premier League-sæson og har nu hele 9 point op til Liverpool på førstepladsen. Som om det ikke var slemt nok skal Guardiola også kigge sig i bakspejlet, hvor Leicester City kommer stormende. Odds-markederne afspejler også dette faktum og hvis mesterskabet havner i City får man nu pengene 4.0 gange igen, mens man kun får odds 1.25 på det ender i Liverpool.

Selvom oliemilliarderne er blevet brugt flittigt hos Manchester City, har verdensstjernerne haft udfald mod Newcastle (2-2) og Liverpool (1-3). City-holdet er ikke helt sig selv for tiden og man savner den kontinuitet, som ellers har kendetegnet holdet de sidste par sæsoner. Men Guardiola råder over nogle af verdens bedste spillere, som kan afgøre kampe på egen hånd.

Raheem Sterling har under den spanske træner fundet et tårnhøjt niveau og er en flittig målscorer for City. Den hurtige offensivspiller har allerede scoret 8
mål i 14 kampe og giver odds 2.0 til at Score Når Som Helst 

Med Sergio Aguero ude af opgøret åbner det for, at Sterling kan få en mere central position på banen, hvilket Guardiola tidligere har haft ønske om. Hvis ikke Sterling får chancen på 9er position bliver det nok Gabriel Jesus, der får chancen. Den talentfulde brasilianer scorede to mål i sejren over Burnley (1-4) i midtugen og giver odds 3.75, hvis han scorer første mål.

Styrer Ole Gunnar mod afgrunden?
Med Ole bag rattet er det bestemt ikke gået som forventet for storklubben. De indtager lige nu en sjetteplads. Onsdag aften var Tottenham på besøg på Old Trafford, hvor Jose Mourinho, vendte tilbage til det sted han forhold for cirka et år siden.

Ellers har det været meget svingende og det er alt andet end stabilt under nordmandens ledelse. For tre runder siden blev det uafgjort mod Sheffield United (3-3) og i forrige runde fik man også et kryds mod Aston Villa (2-2). Det er begge oprykkere og her skal United have seks point. Mod 3Spurs i onsdags fik United dog selv revanche med en 2-1 sejr.

Til gengæld kan Solskjær glæde sig over United har godt gang i angrebsspillet. De har de seneste fire Premier League kampe scoret masser af mål. Marcus Rashford har lavet ni mål i årets Premier League og giver odds 10 til at Score Første Mål på lørdag mod rivalerne. Desværre har de bare osse lukket rigtig mange mål ind i deres egen ende.

 Der er altså meget på spil lørdag aften. Foruden prestige og ære gælder det for United også om at sende et signal til omverden - om at ”De Røde Djævle” stadig kan bide skeer med de store drenge. De sidste to møder er endt med sejr til City og vi skal tilbage til April 2018 for at finde en United sejr (2-3).

Det var under Mourinho og var vist mere held end forstand. Guardiola har måske afskrevet mesterskabet, men han skal have tre point på kontoen for at holde Leicester for døren og sikre sig andenpladsen. Alt andet ville være en katastrofe for Manchester City. Sidste kamp mellem de to hold bød dog kun på to mål, men der er god grund til at tro på flere til dette opgør. Det afhænger selvfølgelig af Solskjærs taktik, men det bliver svært at holde City fra at score mål.

En City-scoring vil tvinge United frem på banen i løbet af kampen. Begge holds forsvar er til at tale med og jeg tror vi har en underholdende kamp i vente. Over 3.5 mål får et skud herfra til odds 2.32

Prøv Betfairs Spillebørs og få et risikofrit spil på op til 550 kroner. Hvis du taber, giver Betfair dig pengene tilbage kontant 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020