• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Irlandskampen: Åge kan ikke tabe

Irlandskampen: Åge kan ikke tabe
Foto: Getty Images

Der er EM-gyser, når Danmark møder Irland i Dublin mandag aften. Irland skal have 3 point for at holde liv i EM-håbet, men Åge Hareide har ikke tabt i 3 år og gør det heller ikke på mandag.

Af .

Åge Hareide har stadig sit første nederlag til gode som dansk landstræner, men det vil Irland forsøge at ændre mandag aften. Irerne er pisket til sejr og har egentligt haft en udmærket kvalifikation, hvor de blandt andet har fået uafgjort mod både Danmark og Schweiz. Men på trods af Eriksens formkrise vinder irerne heller ikke i denne omgang.

Irland har 12 point efter 7 kampe og har 3 point op til Danmark. En irsk sejr vil derimod betyde dansk exit grundet indbyrdes opgør. Schweiz kvalificerer sig med stor sandsynlighed, når de mandag aften møder Gibraltar.

Det bliver uden tvivl op af bakke for irerne, som skal helt tilbage til 2007, før de sidst slog Danmark (4-0). De 3 seneste indbyrdes opgør er alle endt uafgjort: 0-0, 0-0 og senest 1-1 i Parken tilbage i juni. Det har altså været kampe uden særlig mange mål og man får odds 1.56 for Under 2.5 Mål på Betfairs Spillebørs

Irerne spiller ikke ligefrem champagnebold og skal sætte deres lid til dødbolde og omstillingsmuligheder. Men det bliver svært mod et meget stærkt dansk forsvar, og uafgjort ved pause til odds 2.06 er ganske attraktivt. Deres seneste opgør taler for begge spil, men Irland har pinedød brug for en sejr, og det kan ændre kampbilledet til netop dette opgør.

Irland kan glæde sig over ikke at have tabt til Danmark i deres seneste 3 møder. Denne gang er holdet tvunget frem i banen, og det er bestemt ikke spillernes stærke side. Derudover må cheftræner, Mick McCarthy, undvære stortalentet, angriberen Aaron Connolly, som er ude med en skade. Det gør det utvivlsomt endnu sværere for irerne at udrette noget offensivt og du får odds 1.86 på at begge hold ikke scorer

Danske faresignaler
På trods af Danmarks imponerende stime uden nederlag, er der alligevel små faresignaler i sigte på det danske landshold. I sidste kamp mod Schweiz var Danmark mildest talt heldige med at få de 3 point, og det skyldtes i høj grad en storspillende Kasper Schmeichel, der holdte danskerne inde i kampen. Den danske offensiv var blottet for kreativitet, og Åge Hareide virker generelt til at famle i forhold til hvem, der skal spille på de 3 forreste pladser. Kun Yussuf Poulsen er garanteret en startplads.

Derudover er der et par nøgleprofiler, som for tiden ikke rammer deres topniveau på hverken landshold eller på klubplan. Danmarks kreatør, Christian Eriksen, har været i formkrise, og sommerens transfer-saga lader til at have sat sine spor på danskerens præstationer. Han har sammen med resten af Tottenhamholdet gennemgået en formnedgang og var i kampen mod Schweiz usynlig, inden hans fornemme oplæg til Yusuf Poulsens sejrsmål.

Thomas Delaney er blevet bænket i Dortmund, og Anders Christensen er røget ud af startelleveren i Chelsea. Der hersker en del usikkerhed om de sidste pladser i angrebet, men Åge Hareide har førhen satset på Martin Brathwaite. Den danske Leganés-angriber kan dog ikke prale af nogen god landsholdsstatistik, hvor det kun er blevet til 1 mål i EM-kvalifikationen.

Til gengæld kan vi glæde os over Andreas Cornelius viser superform i Serie A, hvor det er blevet til 5 mål i 8 kampe for Parma. Cornelius startede på toppen mod Schweiz og med hans nuværende form in mente, er det sandsynligt, han starter igen. Både Cornelius og Yussuf Poulsen er gode bud på målscorere i kampen.

Det er svært at se Danmark tabe dette opgør, og Dobbeltchancen (X2) til odds 1.33 bør være sikker. Prøv Betfairs Spillebørs og få et risikofrit spil på op til 550 kroner. Hvis du taber, giver Betfair dig pengene tilbage kontant.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus