• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Kæmpe odds på FC København-sejr over FC Nordsjælland

Kæmpe odds på FC København-sejr over FC Nordsjælland
.

Fejrer FC København guldmedaljerne med en ny sejr i sidste spillerunde af Superligaen? Der er et fremragende odds at hente på det.

Af .

Det er efterhånden et stykke tid siden, at FC København har vundet mesterskabet, men på lørdag skal medaljerne overrækkes, når sidste spillerunde skal afvikles. Her tager FC København hjemme i Parken mod FC Nordsjælland, der har haft svært ved at få tingene til at fungere optimalt i mesterskabsspillet, hvor de slet ikke er blevet til sejr. 

FC København er da også klare favoritter i opgøret, hvor et tændt hjemmepublikum er på plads for at fejre spillernes mesterskab.

Betfair er klar til kampen med et forrygende tilbud, der tilbyder odds 6,00 på, at FC København vinder over FC Nordsjælland.

Sådan gør du for at score det vilde odds: 

1. Gå til Betfair  KLIK HER!

2. Opret en gratis konto

3. Spil op til 100 kroner på at FC København vinder kampen over FC Nordsjælland. Vinder dit valg, vil det forhøjede odds blive tilføjet efter kampens afslutning. Det forhøjede odds er 6,00 på FC København-sejr - hos Betfair.

4. Gevinsten udbetales som et gratis spil.

Regler og vilkår gælder: Tilbuddet gælder nye kunder, der tilmelder sig Betfair via dette link, hvor tilmeldingen foregår.

Advertisement

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.