• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Tipsbladet.dk
Sponsoreret artikel

Kæmpe odds-tilbud på Liverpool, Tottenham og City

Kæmpe odds-tilbud på Liverpool, Tottenham og City
Foto: Getty Images

Premier League-holdene er for alvor tjekket ind i Champions League, og onsdag er der et fremragende tilbud at hente på tre engelske sejre.

Af Tipsbladet.dk

Med Premier League-holdenes dominans i Champions League-gruppespillet, er der i denne sæson for alvor tændt for håbet om igen at se et engelsk hold skyde sig til tops for første gang siden 2012, da Chelsea vandt over Bayern München.

Inden sidste spillerunde onsdag er både Tottenham og Chelsea videre efter suveræne indsatser indtil videre, mens Liverpool har mere end det ene ben videre til knockout-spillet. 

Ens for de tre engelske hold er, at de er klare favoritter i onsdagens kampe, men Betfair har valgt at markere den engelske dominans med et konge-tilbud, der virkelig sparker til oddset. 

Tottenham møder hjemme APOEL, Manchester City runder af ude mod Shakhtar Donetsk, mens Liverpool tager mod Spartak Moskva. Det samlede odds for tre engelske sejre ligger på 4,33. 
Men nu har Betfair skruet op, så det er muligt at score hele odds 18,00 på, at de tre engelske hold vinder deres kampe onsdag aften.

Det gøres altså ikke ret meget større.

Sådan gør du for at score det store odds: 

1. Gå til Betfair  KLIK HER

2. Opret en gratis konto

3. Spil op til 50 kroner på at både Tottenham, Manchester City og Liverpool vinder kampe i onsdagens Champions League - spil det hos Betfair.

4. Gevinsten udbetales på en attraktiv bonus-ordning

Regler og vilkår gælder: Tilbuddet gælder nye kunder, der tilmelder sig Betfair via dette link, hvor tilmeldingen foregår.

Superliga

Mere Superliga

Fokus