• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Liverpool - Arsenal: Prøv Betfairs Spillebørs med risikofrit spil på 550 kr.

Liverpool - Arsenal: Prøv Betfairs Spillebørs med risikofrit spil på 550 kr.
Foto: Getty Images

Betfairs Spillebørs giver kunderne mulighed for at spille mod hinanden i stedet for mod en traditionel bookmaker. Ved at matche kundernes spil snarere end selv at tage selve risikoen giver Spillebørsen mulighed for at "sælge" – altså spille på, at noget ikke sker.

Af .

Betfairs Spillebørs er verdens største sportsspillebørs.

Den følger modellen fra børserne, men udskifter aktiehandlen med spilleodds på begivenheder i sportens, politikkens og underholdningens verden.

Lørdag aften tørner Premier Leagues to tophold sammen, når Liverpool tager imod Arsenal på Anfield Road. Begge hold har maximumpoint efter de 2 første kampe. Men Liverpool er favoritter til at vinde kampen.

Under Jurgen Klopp har Liverpool haft et godt tag på Arsenal og har ikke tabt til Londonklubben siden han overtog roret. Liverpool var dog langt fra overbevisende mod Southampton og kan takke Danny Ings for de slap afsted med 3 point på kontoen, mens Arsenal skabte en masse chancer imod Burnley på trods af det kun blev til
en etmålssejr.

To ud af deres tre seneste opgør er endt med en pointdeling og Unai Emery har bebudet, at man vil tilpasse sig til Liverpools taktik og spille afventende. I Betfairs Spillebørs kan du lige nu spille på uafgjort ved halvleg til odds 2.76.

Prøv Spillebørsen risikofrit
Nye spillere kan prøve Spillebørsen risikofrit for 550kr. Alt du skal gøre er at tilmelde dig børsen med tilmeldingskoden ”FEO219”, placere et kontant spil på 550 kroner. Hvis du taber dit første spil får du pengene tilbage kontant.

Større odds på Betfair Spillebørsen
Når du spiller mod andre fjernes den margen, som bookmakere med faste odds indregner i deres priser. Det giver mulighed for et mere effektivt marked, hvilket betyder, at du ofte kan få bedre odds på Betfairs Spillebørs.

I stedet betales et lille kommissionsbeløb, men kun på gevinsterne. 

Prøv Betfairs Spillebørs - klik her

Fokus