• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Miss Sunshine skal oppe sig Downunder

Miss Sunshine skal oppe sig Downunder
.

Australian Open 2020 er lige om hjørnet og det er danske Caroline Wozniackis sidste turnering inden hun trækker sig tilbage fra professionel tennis.

Af .

Caroline Wozniacki vandt Australian Open i 2018, men om hun kan gentage succesen i år, er en anden snak.

Den danske stjerne er langt fra sit gamle niveau, hvilket vindermarkederne også afspejler. Skulle "Miss Sunshine" gå hen og vinde får man nemlig pengene hele 100 gange igen.

Årets første Grand Slam turnering står for døren og der venter flere interessante opgør. Desværre ligger favoritværdigheden ikke hos Wozniacki, men til gengæld hos veninden Serena Williams. De to slyngveninder har netop været double-makkere i WTA Auckland for nylig.

Her lykkedes det dem at gå hele vejen til finalen, som de tabte.

Caroline har generelt klaret sig rigtig godt i Australian Open, hvor hun har 34 sejre og 11 nederlag i bagagen. I første runde tager Caroline imod den useedede amerikaner, Kristie Ahn. Danskeren er stor favorit på markedet og giver kun odds 1.14 for at vinde kampen.

Det bør blive overkommeligt at gå videre fra første runde, men anden runde kan gå hen og blive sidste stop. Her render danskeren sandsynligvis ind i den 23.-seedede ukrainer, Dayana Yastremska (55). Wozniacki har tabt til Yastremska før og skal sandsynligvis finde et ekstra gear frem for at vinde.

Men Miss Sunshine har et ekstraordinært fightergen og føler sig generelt godt tilpas i Australian Open, selvom det er svært at spå om hendes dagsform førend kampen mod Kristie Ahn er afgjort.

Hvis Caroline overlever helt til fjerde runde, skal hun efter alt sandsynlighed møde sin gode veninde og favorit, Serena Williams. Den stærke amerikaner topper vinderlisten hos Betfair til odds 5.7.

Serena Williams har domineret kvindetennis det sidste årti og kan vinde karrierens 24. Grand Slam trofæ. Men den 38-årige amerikaner ikke vundet en titel i 3 år – selvom hun har været i fire finaler. Sidste gang Serena Williams vandt en Grand Slam var netop ved Australian Open i 2017. Underlaget ligger godt til Serena, men hun gør klogt i at kigge sig over skulderen, hvor flere nye rivaler buldrer frem.

Outsiderne
Ashleigh Barty er på hjemmebane og det australske håb har haft et forrygende 2019. Ash Barty vandt sidste år både French Open og Miami Open, mens hun nåede til finalerne i WTA Shenzen.

Barty rangerer også højt på listen over mulige vindere, hvor hun er seeded som nummer tre til odds 9.4 på Betfairs Spillebørs. Barty har momentum og med hjemmebanefordelen in mente, er der god grund til at tro hun kan nå langt i år – måske hele vejen.

De gode resultater fra 2019 betyder, at Ash Barty lige nu indtager førstepladsen på WTAs verdensrangliste, men Karolina Pliskova er den nærmeste forfølger. Tjekken er en anden outsider til titlen og har ligesom Barty været ekstremt varm i hele 2019.

Pliskova vandt sidste år fire WTA titler, men mangler stadig at vinde en Grand Slam finale. Tjekken, med den hårde serv, giver pengene 14.50 igen for at vinde i Australien.

Som ny kunde hos Betfair får man lige nu et risikofrit spil på op til 550 kr

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus