• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Real Madrid jagter vigtige point i Champions League

Real Madrid jagter vigtige point i Champions League
.

Real Madrid har haft en svingende start på årets Champions League, hvor det indtil videre er blevet til en sejr, et nederlag og en uafgjort i Gruppe A. Heldigvis hev man en sejr hjem i sidste runde mod netop Galatasaray, hvor spanierne vandt 1-0 i Istanbul. Nu danner Santiago Bernabéu kulissen til opgøret og Real Madrid er kæmpe favoritter til kampen.

Af .

Det er ikke mere end 2 år siden Zinedine Zidane vandt Champions League for tredje år i træk, men det er bare ikke det samme Real Madrid vi ser i dag. På papiret ligner det unægtelig det samme hold, men en ting springer i øjnene: - der er ingen Cristiano Ronaldo. De dårlige resultater har givet uro i Madrid-klubben og rygter vil vide, at den tidligere verdensmester er fyringstruet og en gammel kending, Jose Mourinho, lurer i kulissen. En storsejr over Galatasaray vil give Zidane ro på bagsmækken.

Kongeklubben er lige nu nummer 2 i puljen og har 5 point op til Paris SG, som i overbevisende stil slog Real Madrid med 3-0 tilbage i september. Den efterfølgende kamp var Real Madrid på hælene indtil 5 minutter før tid, hvor Casemiro var på pletten og udlignede til 2-2 mod Club Brugge.

Mens La Liga startede rigtigt godt for madrilanerne, er det i de seneste 2 kampe kun blevet til 1 point. De har tabt ude mod Mallorca og senest fik man kun 1 point hjemme mod Real Betis. Det eneste gode Real Madrid kan tage med fra kampen
mod Betis er, at spanierne nu har holdt nuller 3 kampe i træk.

Det kan de sagtens gøre igen, og spørgsmålet er så bare om de kan score i den anden ende. Galatasaray kommer næppe stormende fremad banen og det
er tvivlsomt om begge hold overhovedet scorer. Et ”Nej” til Begge Hold Scorer giver odds 1.98 på Betfairs Spillebørs.

Manglende skarphed 
Foruden et par chancer på standardsituationer kom Galatasaray ikke frem til særlig meget i deres første indbyrdes opgør. Nu har tyrkerne ikke deres berømte heksekedel i ryggen og de får svært ved at holde Real Madrid fra fadet. Kongeklubben kom frem til en del chancer i deres første kamp i Istanbul, men manglede den sidste skarphed, som var det sammen billede vi så mod Betis.

Særligt Karim Benzema havde flere gode muligheder og er et godt bud på en målscorer i onsdagens kamp. Eden Hazard begynder også at vise nogle
af de ting vi kendte ham for i Chelsea og hvis Real Madrid for alvor får hul på bylden kunne det godt ende rigtig grimt for den tyrkiske storklub. Hvis Real Madrid scorer 3 mål eller flere får man odds 1.70.

Galatasaray kan ikke være super tilfredse med deres start i den tyrkiske liga, hvor de efter 10 kampe ligger nummer 7. I Champions League har de samlet et point sammen for 3 kampe, og skal sandsynligvis kæmpe med Club Brugge om tredjepladsen, der giver adgang til Europa League. Det er svært at se, hvordan Galatasaray skal kunne få noget med fra kampen i Madrid, men skal det komme fra nogen kan det være fra den erfarne Radamel Falcao. Ellers spåes tyrkerne ikke de store chancer.

Prøv Betfairs Spillebørs og få et risikofrit spil på op til 550 kroner. Hvis du taber giver Betfair dig pengene tilbage kontant.