• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Scor de vildeste odds til Ajax vs. Tottenham

Scor de vildeste odds til Ajax vs. Tottenham
Foto: Getty Images

Du kan hente helt utrolige odds 9,00 eller 15,00 på henholdsvis sejr til Ajax eller Tottenham i onsdagens Champions League-semifinale.

Af .

Ajax har allerede sendt Real Madrid og Juventus ud af Champions League og tog endnu et skridt i retning af den ultimative triumf, da det i det første semifinale-opgør ude mod Tottenham blev til en 1-0-sejr.

Dermed står Ajax med virkelig gode kort på hånden, når det kommer til muligheden for at spille sig i Champions League-finalen.

Onsdag aften er Ajax værter for returopgøret, og det sprudlende hollandske hold er da også gjort til svage favoritter til at tage endnu en sejr. Men Tottenham tager til Amsterdam med bevidstheden om, at der ikke skal meget til for at vende det hele på hovedet og sende finale-billetterne i deres retning.

Derfor venter der en uhyggelig spændende returkamp i Amsterdam - og Betfair er klar med et helt vildt tilbud til kampen. 

Betfair er nemlig klar med til et tilbud, der giver odds 9,00 på sejr til Ajax, mens oddset på sejr til Tottenham er skruet helt op på utrolige odds 15,00.

Sådan gør du for at score det vilde odds: 

1. Gå til Betfair  KLIK HER!

2. Opret en gratis konto

3. Spil op til 100 kroner på at enten Ajax eller Tottenham vinder kampen. Vinder dit valg vil de forhøjede odds blive tilføjet efter kampens afslutning. De forhøjede odds er 9,00 på Ajax og 15,00 Tottenham - hos Betfair.

4. Gevinsten udbetales som et gratis spil.

Regler og vilkår gælder: Tilbuddet gælder nye kunder, der tilmelder sig Betfair via dette link, hvor tilmeldingen foregår.

Advertisement

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.