• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Skyhøjt odds på sejr til Brøndby IF over FC Nordsjælland

Skyhøjt odds på sejr til Brøndby IF over FC Nordsjælland
Foto: Getty Images

Brøndby har brug for en sejr for at kunne drømme om en højere og måske meget vigtig placering i tabellen.

Af .

Brøndby har ikke præsteret på det håbede niveau i mesterskabsspillet, hvor det kun er blevet fem point i syv kampe. Det har resulteret i en aktuel femteplads, men muligheden for at skyde sig en plads op og måske oven i købet hente medalje lever fortsat inden de tre sidste spillerunder. 

Og netop en plads højere i tabellen vil kunne vise sig mere end vigtig, da den plads vil give Brøndby en ekstra chance for europæisk fodbold, hvis næste uges pokalfinale ender med et nederlag.

Brøndby har derfor fortsat masser at spille for i de sidste kampe, og det skal mandag gå ud over FC Nordsjælland, der ligger sidste i gruppen, hvor holdet er uden sejr efter de første syv kampe. 

Brøndby bliver som vanligt bakket solidt op af et højlydt hjemmepublikum, der vil være med til at løfte holdet mod den nødvendige sejr. Betfair er til mandagskampen klar med et storslået tilbud, der løfter oddset på Brøndby-sejr helt op på odds 8,00

Det er i den grad et tilbud, der kan være med til at gøre Superliga-kampen endnu mere spændende. 

Sådan gør du for at score det vilde odds: 

1. Gå til Betfair  KLIK HER!

2. Opret en gratis konto

3. Spil op til 100 kroner på at Brøndby IF vinder over FC Nordsjælland. Vinder dit valg vil det forhøjede odds blive tilføjet efter kampens afslutning. De forhøjede odds er 8,00 på, at Brøndby IF vinder over FC Nordsjælland - hos Betfair.

4. Gevinsten udbetales som et gratis spil.

Regler og vilkår gælder: Tilbuddet gælder nye kunder, der tilmelder sig Betfair via dette link, hvor tilmeldingen foregår.

Advertisement

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.