Kæmpe odds-tilbud på dansk sejr lørdag aften
2017-10-12 14:52
Illustration: Polfoto

Der er et tætpakket fodbold-program i efteråret, hvor der vil være rig mulighed for at spille på kampene.

Spil om penge på mobilen er eksploderet i de senere år, hvor specielt bets på fodboldkampe i stigende grad bliver placeret på telefonen fremfor computeren og kiosken. Men er du som sportsfan også klar over, at du kan streame flere og flere af de samme kampe med mobilen i hånden?

Med et tætpakket fodboldprogram i oktober og november og det vanvittige juleprogram i England er der masser af kampe at give sig i kast med.

Det var en revolution, da live betting først så dagens lys hos bookmakerne. Pludselig kunne du ikke bare spille på kampene før kampstart, men også mens spillet på banen var i gang. Det var nyskabende for spilbranchen, der nu igen udnytter de teknologiske i form af streaming og smartphones.

Hos flere bookmakere i Danmark kan du nemlig se nogle af verdens bedste fodboldspillere i aktion, bare du har en konto hos den pågældende spiludbyder. Det samme gælder i øvrigt andre sportsgrene som tennis og basketball.

Kvaliteten kan være svingende, men som udgangspunkt kan du se de bedste rækker i Spanien, Tyskland, Italien og Frankrig i fuldskærm på din mobil. Og selvom der kan være svingende kvalitet, er de store fodboldligaer faktisk gengivet i rigtig flot opløsning. Kommentator er der ikke noget af, men det kan for nogens vedkommende næsten være befriende.

Bonusinfo: I øjeblikket er det bookmakerne Unibet, Danske Spil, Bet365, bwin, Nordicbet, Betsafe og Cashpoint, der alle tilbyder streaming.

SENESTE NYT...
OP | NED