• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Tottenham søger oprejsning i det vigtige CL-opgør mod Røde Stjerne

Tottenham søger oprejsning i det vigtige CL-opgør mod Røde Stjerne
.

Tottenham blev ydmyget af Bayern München i sidste runde, da de tabte hjemme 2-7. Det dårligste resultat i 137 år for klubben i det nordlige London. Pochettino og resten af holdet skal oppe sig, når FCKs bødler fra Røde Stjerne besøger Tottenham Hotspur.

Af .

FCKs bødler skal til Tottenham, som under normale omstændigheder burde en walkover for englænderne.

Men ingenting er normalt i Tottenham for tiden og klubben har præsteret langt dårligere end man kunne forvente, på trods af de stort set har samme mandskab som spillede Champions League finale for bare seks måneder siden. I weekenden var det tæt på at blive tre nederlag på stribe for Spurs, da de var bagud til bundproppen, Watford, inden Dele Alli scorede et kontroversielt mål i det 86. minut og dermed udlignede til slutresultatet 1-1.

Danske Christian Eriksen er ligesom resten af London-holdet i formkrise og midtbanekreatøren sad over mod Watford med en mindre skade, men forventes klar til Champions League opgøret på tirsdag.

Om det har nogen nævneværdig betydning for Spurs er svært spå om, da Eriksen ikke har ramt sit vanlige niveau. Tottenham er stadig favoritter til sejren og har brug for de 3 point, da de lige nu ligger nummer 3 i Gruppe B med kun 1 point for 2 kampe.ad

Det er ikke nok til videre avancement og Røde Stjerne indtager lige nu den eftertragtede andenplads med 2 point mere end Spurs.

Hvis Røde Stjerne vinder kampen får man pengene 12.5 gange igen. En sejr til hjemmeholdet ligger i den mere moderate ende til odds 1.28.
Pochettino må efterhånden være en presset mand i trænersædet og odds-markedet peger da også i den retning.

Hos Betfair er oddset på en fyreseddel helt nede i 3.5. Det placerer argentineren på en trist andenplads over de mest sandsynlige trænerfyringer i Premier League.

Røde Stjerne giver odds 6.0 for at kvalificere sig videre fra gruppen. Holdets flotte andenplads i puljen med 3 point for 2 kampe er kommet på baggrund af en sejr og et nederlag. Serberne tabte forventeligt til Bayern München (3-0), men slog derimod græske Olympiakos (3-1) i anden runde.

Sidste år Champions League helt, Lucas Moura, har vist han kan gøre ondt på alle forsvar og giver lige nu odds 2.26 til at Score Når Som Helst. Det samme gør Son Heung-Min, mens de giver odds 7.8 for at Score 2 Mål Eller Flere.

Der er så meget på spil for begge hold, at det sagtens kan udvikle sig til en hård fysisk fodboldkamp. Det derfor ikke svært at forestille sig dommeren trækker nogle gule eller røde kort op af lommen i løbet af kampen. Find spil på gule og røde på Betfairs Spillebørs.

Prøv Betfairs Spillebørs og få et risikofrit spil på op til 550 kroner. Hvis du taber giver Betfair dig pengene tilbage kontant.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.