• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Vildt tilbud til Liverpool - FC Barcelona

Vildt tilbud til Liverpool - FC Barcelona
.

Du kan score utrolige odds 4,00 på, at FC Barcelona kvalificerer sig til Champions League-finalen.

Af .

Liverpool var i store perioder bedst på Camp Nou, da FC Barcelona i sidste uge var værter for den første semifinale i Champions League. Dog var FC Barcelona det skarpeste hold på banen, og da sidste fløjt lød stod der 3-0 til hjemmeholdet på resultat-tavlen. 

Derfor har FC Barcelona et fantastisk udgangspunkt til returmødet på Anfield tirsdag, hvor håbet om sensationen dog være til stede, når kampen sættes i gang. Liverpool er tvunget i offensiven og er nødsaget til at blæse til angreb, hvilket kan give FC Barcelona plads i den modsatte ende. 

Betfair er klar til kampen og er på banen med et forrygende tilbud, der giver uhørte odds 4,00 for at FC Barcelona kvalificerer sig til finalen. 

Hvis FC Barcelona bare scorer et enkelt mål, skal Liverpool sende fem mål i kassen for at fravriste FC Barcelona finalepladsen.

Derfor er det et helt utroligt tilbud, som Betfair byder på. 

Sådan gør du for at score det vilde odds: 

1. Gå til Betfair  KLIK HER!

2. Opret en gratis konto

3. Spil op til 100 kroner på at FC Barcelona kvalificerer sig til Champions League-finalen. Vinder dit valg vil det forhøjede odds blive tilføjet efter kampens afslutning. De forhøjede odds er 4,00 på, at FC Barcelona kvalificerer sig til Champions League-finalen - hos Betfair.

4. Gevinsten udbetales som et gratis spil.

Regler og vilkår gælder: Tilbuddet gælder nye kunder, der tilmelder sig Betfair via dette link, hvor tilmeldingen foregår.

Advertisement

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.