• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil .
Sponsoreret artikel

Zidane får næppe revanche over Paris Saint Germain

Zidane får næppe revanche over Paris Saint Germain
.

Der er topopgør i Champions League, når 2 af Europas helt store hold tørner sammen tirsdag aften på Santiago Bernabéu. Gruppe A er stort set afgjort, og begge mandskaber er sikret videre avancement. Men der er stadig førstepladsen at spille om, og Real Madrid vil forsøge at få revanche fra den første kamp, hvor spanierne tabte med 0-3.

Af .

Der var stor klasseforskel sidst de to mandskaber mødtes. Her fik Kongeklubben ørene i maskinen og tabte 0-3 i Paris uden at have et eneste skud på mål. Madrilanerne har lige nu 5 point op til Paris SG på førstepladsen, og de får svært ved at indhente franskmændene, da der kun resterer 2 kampe i puljespillet.

Til gengæld bør Real Madrid forsøge at revanchere deres jammerlige indsats i Paris. Nu er det på hjemmebane, og her bør Kongeklubben altid gå efter sejren. Det er ikke mere end et par år siden, Real Madrid kunne fejre deres tredje Champions League trofæ på stribe, men dengang var den helt store forskel Cristiano Ronaldo. Portugiseren skiftede som bekendt til Juventus, og sidenhen er Real Madrid aldrig rigtig blevet det samme på trods af, at det er mange af de samme spillere, som er der nu. Zinedine Zidane har ellers haft pengepungen ude og investeret i Eden Hazard.

Den offensive stjerne har dog ikke slået til, ligesom andre af Real Madrids profiler er faldet i niveau. Gareth Bale ligner en færdig mand i klubben og Toni Kroos er også inde i et formdyk, hvilket har resulteret i flere kampe på bænken. Til gengæld kan Zidane glæde sig over Karim Benzema er inde i en god periode, hvor det er blevet til 9 mål i 11 kampe. Ganske fornuftigt for en spidsangriber.

Men Paris SGs forsvar er bare ikke til at bide skeer med i år, og det har har endnu ikke indkasseret mål i Champions League, og i den hjemlige liga har det kun indkasseret 8 af slagsen. Paris er med andre ord bundsolide, og med gruppestillingen taget i betragtning vil Paris naturligvis være tilfreds med en kamp uden særlig mange mål. Derfor er det langt fra sikkert, at begge hold scorer i kampen og hvis det er tilfældet, får du pengene 2.72 på Betfairs Spillebørs.

Den gamle Real Madrid-spiller, Ángel Di María, er brandvarm for tiden og scorede 2 gange i det omvendte opgør. Hvis han gør det onde ved Real Madrid igen og scorer det første mål, får man pengene 8 gange igen. Argentineren er oppe på 6 mål i Ligue 1 og scorede så sent som i weekenden mod Lille. Derudover råder Thomas Tuchel over Neymar, der er tilbage i fuld vigør.

Det bliver ikke en kamp med særlig mange mål og chancer, da Paris vil være godt tilfreds med det ene point. Med deres stærke forsvar in mente er Under 2.5 Mål til odds 2.54 også ganske attraktivt. 

Hvad er Betfairs Spillebørs?
Betfairs Spillebørs giver kunderne mulighed for at spille mod hinanden i stedet for mod en traditionel bookmaker.  Betfairs Spillebørs er verdens største sportsspillebørs. Den følger modellen på Børsen, men udskifter aktiehandlen med spilleodds på begivenheder i sportens, politikkens og underholdningens verden. Prøv Betfairs Spillebørs og få et risikofrit spil på op til 550 kroner. Hvis du taber, giver Betfair dig pengene tilbage kontant.