2016-03-08 06:18
Polfoto/Alastair Grant

Kritikken er Arsene Wenger er ikke til at forstå, mener Steve Bruce, der er træner hos sidste års Premier League-nedrykker Hull.

Kritikken af Arsenals manager Arsene Wenger er de seneste uger taget til, efter klubben ikke har formået at vinde i de seneste fem kampe. En statistik, der kan blive vendt i tirsdagens FA Cup-opgør mod Hull.

Den stigende kritik af Wengers arbejde er dog ikke noget, som Hulls træner Steve Bruce forstår meget af, fortæller han inden de to holds møde.

- Hvordan nogen overhovedet kan kritisere ham, forstår jeg simpelthen ikke. De glemmer, hvad han har opnået. Blandt trænere er der ingen, der kritiserer ham, fordi han har opnået, hvad han har opnået, siger Bruce.

- Jeg finder det ufatteligt, at der er nogen, der gør det. Han har hjulpet med at bygge en fantastisk klub, han har hjulpet klubben finansielt ved at sælge spillere, og han har aldrig købt sig til de helt store stjerner, men har alligevel formået at holde klubben i toppen af engelsk fodbold de seneste 17 eller 18 år, forklarer Bruce.

Arsene Wenger er i øjeblikket den manager i Europa, der har siddet længst tid på sin post, da han blev ansat helt tilbage i 1996. Den 20. september i år, står han foran sit 20. års jubilæum i Arsenal.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?