• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

18-årig midtbanespiller får plads i Brøndbys spillerråd

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Efter Brøndby har sagt farvel til flere vigtige spillere, er der kommet nye ansigter i Brøndby-truppens spillerråd, herunder en mand til fremtiden

Af Mikkel Sloth

Brøndby mistede nogle lederskikkelser i vinterens transfervindue i form af Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar, og det har efterladt pladser i spillerrådet på den københavnske vestegn.

Spillerrådet repræsenterer truppen, og er derfor en vigtig det af holdet. Og mediet 3point.dk kan nu afsløre, hvilket spillere som nu bliver en del af den gruppe, som har tættere kontakt med Brøndby-træner Niels Frederiksen.

Læs også:Storroser Gammelby: Han har virkelig taget udfordringen op

Det drejer sig om den kroatiske midtbanespiller Josip Radošević, den tyske forsvarsspiller Anthony Jung og så den kun 18-årige midtbanespiller Morten Frendrup, som kom ind på holdet i efteråret, og som har modtaget store roser fra Niels Frederiksen for sine præstationer.

Frendrup får ifølge 3point.dk titel som såkaldt 'trainee', men vil alligevel indgå i spillerrådet på lige fod med sine holdkammerater.

Læs også:Hermannsson og Radosevic kan være tilbage i kamptruppen mod OB

Brøndbys nye anfører, Andreas Maxsø, får naturligvis også plads i spillerrådet, og så er også den islandske forsvarsspiller Hjörtur Hermannsson fortsat en del af rådet, hvilket han også var før vinterens transfervindue og mange afgange. Derudover er også viceanfører Kevin Mensah med.

Læs også:Frendrup: Der hviler et større pres på de unges skuldre nu

Læs også:Brøndbys Jung ser sig selv tilbage i Tyskland

Læs også:Mensah om ny anfører: Aldrig set en spiller arbejde så hårdt