• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Lasse Sylvest Mikkelsen

AaB-anfører holder sig i form på terrassen

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Lucas Andersen er en af de Superliga-spillere, der må holde sig i form derhjemme, så han er klar, når og hvis Superligaen starter op igen.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Det er på denne tid af året, de fleste ligaer begynder at spidse til, og kampen om mesterskabet, medaljer og muligheden for europæiske kampe næste sæson skal afgøres.

Bare ikke i år. Coronavirussen har sat en stopper for nærmest alt i samfundet - også fodbolden.

I Blokhus opholder AaB's anfører Lucas Andersen sig med sin lille familie, og herfra beretter han, hvordan han får hverdagen under corona-pandemien til at hænge sammen.

- Vi står op ved syvtiden og tænder op i pejsen. Derefter står den på en god morgenmad, og så finder vi på, hvad vi skal lave. Nogle gange leger vi med LEGO, og ellers går vi ture i klitterne og tager en tur ned til stranden, så vi får noget frisk luft, fortæller Lucas Andersen til AaB's hjemmeside.

Læs også:Hobro sender spillere hjem

Det er sikkert ikke ret anderledes fra resten af Hr. og Fru Danmark i disse dage, men der er dog noget, der skiller sig lidt ud ved sommerhuset i Blokhus.

For efter frokost, og når hans lille søn er puttet til middag, så trækker Lucas Andersen i træningstøjet i halvanden times tid.

- Den får fuld gas på spinningscyklen, og efterfølgende laver jeg diverse styrkeøvelser. Hvis vejret tillader det - som det har været tilfældet det meste af ugen - foregår det ude på terrassen, forklarer Lucas Andersen.

Mens det måske kan være svært at få hjemmearbejde og aktivering af unger til at gå op i en højere enhed i de fleste danske hjem, så kan AaB-spillerne ikke 'snyde' sig til færre timer.

Læs også:OB sender medarbejdere hjem

- Vi har fået vores pulsbælter med hjem, så Ashley (fysisk træner, red.) kan tjekke, at vi alle får lavet, det vi skal, mens vi er derhjemme, så vi er bedst muligt forberedt, når vi engang kan vende tilbage til træningsbanen sammen, siger Lucas Andersen.

Selvom turen i sommerhuset kan lyde som en tiltrængt pause fra hverdagens trommerum, så ser Lucas Andersen frem til at få sin hverdag tilbage.

- Vi glæder os selvfølgelig helt vildt til at komme i gang igen og følge op på den gode spillemæssige periode, vi har været i. Men vi er allesammen nødt til først at gøre, hvad der kræves af os for at komme igennem denne svære periode, før vi kan vende tilbage til at lave mange af de ting, vi elsker, slutter han.

Læs også:Dansk forsvarsspiller i Tyskland: Hellere blive hernede og vente

Læs også:Brøndby melder ud: De fleste ansatte er sendt hjem

Læs også:Randers FC vil ikke afvise mulig lønnedgang

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus