Højdramatisk pokaldrama: AaB sled sig videre mod Viborg
2016-01-28 14:55

AaB vil som udgangspunkt ikke sælge angriber Nicklas Helenius på trods af angriberens ringe udsigt til spilletid i foråret.

Nicklas Helenius får på trods af ringe udsigt til spilletid i resten af sæsonen ikke lov til at skifte permanent til en anden klub. Det slår AaB's sportsdirektør Allan Gaarde fast.

- Det er ikke ambitionen, at vi skal sælge Nicklas. Han er for vigtig for os, til at vi vil sælge ham, men det er lige som med alle andre af vores spillere, at det ikke kun er os, der bestemmer, hvad der kommer til at ske, for der kan komme et bud, vi ikke kan sige nej til, siger Allan Gaarde til bt.dk.

Nicklas Helenius var i efteråret en sjælden gæst på holdet i AaB, der via masser af mål fra de herrer Spalvis og Enevoldsen fandt den rette formel i angrebet. 

Læg dertil, at svenske Rasmus Jönsson og Viktor Ahlmann også er i konkurrencen om spilletid i front. Helenius selv har ikke lagt skjul på, at hvis Lukas Spalvis fortsat er at finde i AaB efter lukningen af vinterens transfervindue, er ønsket at komme videre. 

AaB forhandler i øjeblikket med portugisiske Sporting om en Spalvis-handel - en handel der først skal træde i kraft til sommer, hvilket gør situationen for Nicklas Helenius svær i AaB. 

Allan Gaarde åbner dog for muligheden i, at angriberen kan blive lejet ud i foråret, hvor der venter 15 Superliga-kampe og hvor AaB sigter efter at spille med om mesterskabet. 

I efteråret blev det blot til tre Superliga-kampe fra start og i alt 384 minutter på banen for Nicklas Helenius, der ikke formåede at finde vej til målet. 
 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?

SUPERLIGA-VIDEO