• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AaB-boss: Folk skal ikke tro, de kan købe vores spillere for småpenge

Foto: Jan Christensen/Getty Images

AaB sagde i transfervinduet nej til tilbud fra andre klubber på sine spillere, og sådan må det ifølge formanden være, når buddene ikke er gode nok. AaB skal ikke sælge for enhver pris.

Af Anders Dehn

Morgenen efter transfervinduet lukkede, udsendte AaB en meddelelse til børsen. Her skrev klubben, at den nu regnede med et underskud for 2019, der var 12-13 millioner større end de senest udmeldte forventninger.

Forklaringen var, at AaB ikke havde solgt spillere for nok penge i transfervinduet. Det havde klubben ellers budgetteret med, men buddene var ikke høje nok, og AaB nægter at sælge for lavt, siger bestyrelsesformanden.

Læs også: Manglende transfers: AaB's forventede minus stiger med 12 millioner

- Vi forventede at sælge, men vi kan bare konstatere, at vi ikke har fået bud, der har været gode nok. Vi vil ikke sælge for enhver pris, og tror folk, at de kan komme her at hente en spiller for småpenge, så får de et nej, siger Torben Fristrup til Nordjyske.

I stedet for et underskud på 15-20 millioner kroner forventer AaB nu et underskud mellem 28 og 32 millioner.

De manglende salg til trods betegnede sportsdirektør Allan Gaarde transfervinduet som fantastisk.  Det var ikke mindst, fordi spillere som Patrick Olsen, Iver Fossum og Rasmus Thelander kom til AaB, mens Lucas Andersen og Kasper Pederen fortsatte, efter henholdsvis Andersens lejeaftale og Pedersens kontrakt løb ud.

En af de spillere, som kunne have indbragt AaB en sjat penge, er Jores Okore. Ham var der også bud på, men altså ikke gode nok af slagsen. Hans kontrakt udløber om et år, så Gaarde skal måske forlænge med Okore, så han ikke forlader klubben gratis.

- Det er noget, vi skal tale om i den efterfølgende tid. Fokus har været på at lukke vinduet på den rigtige måde og have det stærkest mulige hold. Nu er dialogen den næste tid, hvad der skal ske med truppen. Og det gælder også kontraktsituationer. Her kigger vi selvfølgelig på Okore, sagde Allan Gaarde forleden.

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus