Lars Søndergaard: AaB var ikke et drømmejob
2016-01-22 09:15
Foto: AaB

Den kenyanske stopper David Ochieng er til prøvetræning i AaB, og han leverede et godt indtryk i gårsdagens træningskamp mod Hobro. Endnu ved nordjyderne ikke, om de vil beholde ham.

Januar måned er højsæson for prøvespillere i de danske Superliga-klubber, og i AaB har de også en håbefuld spiller på besøg. Kenyanske David Ochieng, som spiller i midterforsvaret, træner med i Aalborg og fik desuden 45 minutter af torsdagens træningskamp mod Hobro, som man vandt 3-0.

Her gjorde han det godt, Ochieng. Det fortæller cheftræner Lars Søndergaard. Han kalder stopperens indsats "meget fin", men klubben har endnu ikke besluttet, om den vil se mere til Ochieng.

- Det må vi snakke om nu, men heldigvis har vi god tid, fordi vores store udfordring på den position først opstår til sommer, når ’KEP’ (Kenneth Emil Petersen, red.) forlader os, siger Lars Søndergaard til Nordjyske.

Til samme avis fortæller sportsdirektør Allan Gaarde, at den unge angriber Viktor Ahlmann, der er lillebror til backen Jakob, kan se frem til en udlejning, så han kan få fast spilletid.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO