Højdramatisk pokaldrama: AaB sled sig videre mod Viborg
2016-01-26 11:09

Den svenske midtbanespiller Andreas Blomqvist vender med al sandsynlighed hjem til svensk fodbold.

Kun fem minutters Superliga-fodbold har svenske Andreas Blomqvist fået, siden han for et år siden forlod svensk fodbold for at skifte til AaB. Dengang fik svenskeren en lang kontrakt, men nu har AaB indset, at det aldrig blev det rigtige match.

Ifølge tipsbladet.dk's oplysninger tyder alt på, at Andreas Blomqvist forlader AaB til fordel for de svenske mestre IFK Norrköbing. Handlen er tæt på at blive offentliggjort, og svenskeren kan blive præsenteret i Norrköbing en af de kommende dage.

Andreas Blomqvist, 23 år, har været langt fra spilletid i AaB, og det er på det punkt logisk, at han vender tilbage til tryggere rammer i Sverige, mens det for AaB også løser nogle lønkroner.

Det er måske en smule overraskende, at Blomqvist får chancen hos de svenske mestre fra Norrköbing, men omvendt kan det blive en gevinst, hvis han kan genfinde den form, han havde i Mjällby, hvor han var kendt som en målscorende midtbanespiller. I IFK Norrköbing er Blomqvist den direkte erstatning for talentfulde Alexander Fransson, der er skiftet til schweiziske Basel.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra AaB's sportsdirektør Allan Gaarde, men han tager ikke telefonen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO