• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

AaB-formand sætter mål: Vi skal i top fire inden 2022

Foto: Getty Images

Bestyrelsesformand Torben Fristrup understreger, at AaB har et mål om at komme i top fire inden 2022.

Af Victor Risager

Tirsdag var der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i AaB, hvor der skulle tages stilling til, om klubben skulle få tilladelse til at gennemføre en kapitaludvidelse. Her blev der stemt for, og det gjorde der med et overbevisende flertal.

Mere end 95 procent af klubbens aktionærer stemte således for, fortæller klubbens bestyrelsesformand Torben Fristrup til AaB TV.

Læs også:AaB har fået lov: Kan gennemføre kapitaludvidelse

Det glæder bestyrelsesformanden sig naturligvis over, og han afslører samtidig, at klubben har et mål om at komme i top fire frem mod 2022.

- Det betyder rigtig meget, for man kan jo se, at alle er med og er enige i de visioner, vi kommer med. Vi sætter en vision for AaB frem mod 2022, som er, at vi skal op i top fire, siger Torben Fristrup og tilføjer:

Læs også:Superligaens bedste: Ny mand på tronen

- Og det koster jo penge, og jeg er rigtig glad for, at så mange er enige i visionen her. Så er jeg specielt glad for den diskussion, der har været i dag. Det er en sund kultur, at vi får diskuteret tingene igennem, og at der er så mange, der bakker op om det, er fantastisk.

Torben Fristrup kalder samtidig bemyndigelsen om at gennemføre en kapitaludvidelse for rettidig omhu, da den kun skal gennemføres, hvis der bliver brug for det.

AaB er aktuelt nummer fem i Superligaen. 

Læs også:AaB har næste chef klar inden jul - tavs om FCN-boss

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus