AaB genvinder indendørsturneringen KMD Cup

For andet år i træk kan superligaklubben AaB kalde sig vinder af indendørsturneringen KMD Cup.

Årets første pokal i dansk klubfodbold gik for andet år i træk til AaB.

Fredag aften genvandt nordjyderne indendørsturneringen KMD Cup, der blev afholdt i Jyske Bank Arena i Odense.

Sejren blev en realitet, da AaB i finalen slog OB med 6-3.

Foruden de to finalister deltog AGF, Brøndby og et sammensat hold af fynske klubber ved navn Øens Hold i stævnet.

I det indledende gruppespil havde OB slået AaB, men i finalen gik det hurtigt den anden vej. På første angreb - efter få sekunders spil - scorede AaB's Oliver Overgaard til 1-0.

OB's Daniel Obbekjær udlignede kort efter, men ved pausen mellem de to korte halvlege var AaB foran 4-1.

AaB-holdet, der blandt andet bestod af superligaspillerne Kasper Kusk og Patrick Olsen, kørte sejren hjem og sikrede fuld gevinst for andet år i træk.

- Det er sgu lækkert. Nu har vi vundet et trofæ, så det er en dejlig måde at starte januar på, siger Patrick Olsen til TV3+ efter sejren.