2016-03-18 17:42
Foto: Polfoto/Lars Poulsen

AaB oplyser på klubbens hjemmeside, at Kasper Risgård har forlænget kontrakten med to år.

AaB har netop annonceret, at Kasper Risgård og klubben er blevet enige om en ny kontraktforlængelse med to år. 

Det sker, efter midtbanespilleren med de farlige dybdeløb efter retur til klubben i 2013 har vist imponerende form, der kulminerede med mesterskabet i 2014. 

Kasper Risgård udtaler, at det længe har været et ønske, at det skulle falde på plads. 

Både AaB og jeg har ønsket, at tingene skulle falde på plads, så forhandlingerne har været ukomplicerede, og jeg er glad og stolt over at have skrevet under på en ny kontrakt med AaB. Jeg har tidligere i min karriere truffet forkerte valg, men det bedste valg jeg har gjort, var at vende tilbage til AaB for to og et halvt år siden. Det er her, jeg hører hjemme, og jeg er stadig sulten efter at forbedre mig, hver eneste dag jeg går på træningsbanen, fortæller Risgård til AaB's officielle hjemmeside. 

Også sportsdirektør Allan Gaarde glæder sig over kontraktforlængelsen. 

Siden sin tilbagekomst til AaB har Kasper Risgård om muligt haft endnu større betydning for os, end inden han rejste, og vi glæder os over, at vi er blevet enige om en ny aftale. Risgård har en urokkelig vindermentalitet, og med sin rutine, sine kreative evner, sin tekniske formåen og løbevillighed er han ofte med i kampafgørende aktioner, og som vores fans ynder at synge, så scorer Kasper Risgård, når han vil, udtaler Allan Gaarde.

Risgård står noteret for hele 248 kampe for AaB. 
SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO