Superliga Kenneth Jensen

AaB håber på tilskuere: Klar allerede fra på søndag

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Superliga-klubben har klargjort sig, så hvis der kan komme tilskuere på stadion igen, er klubben klar til udfordringen.

Af Kenneth Jensen

Det er bare en uge siden, at dansk topfodbold vendte tilbage, men allerede nu giver Superliga-klubberne udtryk for, at de er klar til at få tilskuere på stadion. Også AaB, fortæller administrerende direktør Thomas Bælum til Nordjyske.

Nordjyderne møder søndag AGF i sidste runde i grundspillet, og igen tre dage senere kommer AGF på besøg. Begge kampe er uden tilskuere, men ifølge Thomas Bælum er man beredt, skulle der komme en mulighed for at få tilskuere på stadion.

Læs også:Fossum: Søndagssejr over AGF vil forstærke selvtillid før pokalsemifinalen

- Vi er klar, lige så snart der bliver givet grønt lys fra politisk side. Vores servicepersonale og kontrollører er klar allerede fra søndag, hvis det bliver sådan, men det er jo en politisk beslutning. Der bliver nok ikke åbnet for, at vi kan udnytte hele kapaciteten på stadion fra dag et, men mindre kan bestemt også gøre det, siger Thomas Bælum til Nordjyske.

Store forsamlinger er ikke muligt denne sommer, hvor landets festivaler har måttet aflyse, fordi der er forbud mod forsamlinger over 500 personer frem til slutningen af august.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Superliga-holdene har et lille håb om at få tilskuere på stadion igen, hvis man blandt andet ikke bruger 100 procent af stadionkapaciteten.

Også Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen, har flere gange givet udtryk for, at man kan håndtere tilskuere på stadion.

Læs også:Superligaens bedste: Hård kamp i toppen

Læs også:Sidste runde i grundspillet: Dette er på spil for Superliga-holdene

Læs også:AGF-assistent stopper: En fantastisk tid