AaB med i topkampen efter sejr over svagt Esbjerg-mandskab

AaB besejrede mandag aften et svagt Esbjerg-hold med 2-1.

AaB kunne med en sejr over Esbjerg mandag aften hjemme på Nordjyske Arena bringe sig for alvor med i topkampen. Tre point ville nemlig betyde, at Lars Søndergaard drenge ville bringe sig à point med Brøndby på andenpladsen og blot to point efter FC København.

Det startede da også glimrende for AaB-holdet.

Kasper Risgård kunne nemlig heade alborggenserne i front efter et godt indlæg fra Marco Meilinger, der har fået en fantastisk start på tilværelsen i Aalborg.

Ni minutter senere udbyggede AaB sin føring til 2-0 - denne gang var det Thomas Enevoldsen, der stod bag scoringen.

Derfra kunne man måske forvente, at AaB ville kørte Colin Todds hold fuldstændigt over, da englænderens hold havde spillet mildest talt miserabelt de første 25 minutter.

Nordmanden Andreas Nordvik formåede dog at bringe spænding tilbage i kampen fire minutter efter Enevoldsens scoring, da Nordvik kom først på en løs bold i feltet efter et hjørnespark.

Herfra faldt kampen en smule i niveau, men det var hovedsageligt AaB, der havde kampens største chancer, men Esbjerg spillede sig kort før tid til en kæmpe chance, der tilfaldt Robin Söder, men svenskeren brændte på det skammeligste lige foran mål.