AaB og FCN delte i underholdende affære

AaB og FC Nordsjælland spillede søndag 1-1 i Aalborg.

FC Nordsjælland lagde bedst ud i opgøret og kom allerede i kampens første minutter tæt på, da Ernest Asante blev spillet fri i feltet. Jacob Rinne havde dog styr på afslutningen.

Hjemmeholdet lærte dog ikke af advarslen. Efter bare fire minutter spillede Mikkel Damsgaard frækt Mathias Jensen fri med hælen. Midtbanesspilleren sparkede stensikkert gæsterne i front. 1-0.

Kort efter var FCN også tæt på 2-0, men den tilbagevendte Mads "Mini" Pedersens afslutning gik snært forbi mål. Der kom derfor ikke flere scoringer i første halvleg.

Efter pausen var det endnu engang gæsterne, der kom nemmest til chancer. AaB kom dog mere og mere med i opgøret takket være fine aktioner fra både Kasper Kusk, Jannik Pohl og Yann Rolim.

Med en halv time igen var det så Rolim og Kusk, der kombinerede sig igennem. Ulrik Yttegaard Jenssen parerede den efterfølgende afslutning med armen, og så pegede dommer Benjamin Willaume-Jantzen på pletten. Her var Jannik Pohl sikkerheden selv, og så stod der 1-1.

Efter scoringen kom der mere gang i hjemmeholdet. Rolim servede et par gode hjørnespark, men på trods af de farlige dødbolde, havde hjemmeholdet svært ved at omsætte dem til mål. I stedet var Mikkel Rygaard tæt på at bringe gæsterne i front kort før tid, da han kunne se sin afslutning prelle af på overliggeren.

I de døende minutter fik en overtændt Mads "Mini" Pedersen tildelt sit andet gule kort efter en hård tackling på Kristoffer Pallesen. AaB nåede dog ikke at udnytte overtallet, og så endte det hele lige efter en underholdende affære i Aalborg.