• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AaB-stopper: Der er lang vej til startopstillingen for mig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Pedersen er sin skade kvit, men erkender, at det bliver svært at spille sig på holdet, så længe AaB præsterer, som det gjorde i forårets to første kampe.

Af Anders Dehn

Efter tre måneders pause er Kasper Pedersen endelig skadesfri. Derfor spillede han alle 2 x 35 minutter, da AaB's reserver mødte 2. divisionsholdet Vejgaard onsdag aften. Men midtstopperen erkender over for Nordjyske, at vejen tilbage til startopstillingen på førsteholdet er lang.

Det er den, fordi AaB råder over tre andre dygtige midtstoppere, og fordi holdet har klaret sig godt i forårets to første spillerunder. Først vandt AaB 2-0 over Silkeborg IF, dernæst 3-2 over Brøndby IF.

Læs også:Udlejet AaB'er vil blive i Rusland: Er her for at få en lang aftale

Mod Silkeborg spillede Rasmus Thelander og Mathias Ross i midterforsvaret, mens begge de to og Jores Okore udgjorde de tre midtstoppere, som AaB stillede med i kampen mod Brøndby.

- Det er jo gået rigtig godt i de to første kampe, så der er lang vej for mig. Men jeg har også i første omgang fokus på at blive helt klar, og så må jeg tage konkurrencen, som den kommer, siger Kasper Pedersen til Nordjyske.

Læs også:Brøndby appellerer advarsel efter kontroversielt straffespark

Pedersen var fast mand i AaB's startopstilling i første halvdel af efteråret, men røg ind og ud af holdet i anden halvdel. De sidste to kampe missede han helt med den skade, der holdt ham ude indtil nu.

Men nu er den 27-årige midtstopper klar til at tage kampen op med de andre. Næste chance for spilletid er søndagens udekamp mod FC København.

Læs også:Aab uden målfarlige Kasper Kusk mod Brøndby - Okore tilbage

Læs også:Alt om AaB: Ny aggressiv taktik - men virker den?

Læs også:Under en uge til Superliga: AaB har to ukampdygtige stoppere

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020