• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

AaB-træner: Det har været under niveau

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jacob Friis erkender, at AaB har spillet under niveau, men gjorde det allerede inden Randers-kampen klart, at holdet ikke vil lade sig slå ud af modgang.

Af Nicklas Grodt Degn

AaB er inde i en skidt resultatmæssig periode, der søndag kulminerede med et 0-3-nederlag på hjemmebane til Randers FC.

Det var AaB’s tredje nederlag i streg. En stime, der falder sammen med skade til holdets store profil Lucas Andersen. Allerede inden Randers-kampen erkendte AaB-træner Jacob Friis, at niveauet var for lavt.

- Vi lægger os fladt ned i halvanden af de sidste to kampe (inden kampen mod Randers, red.). Det har været under det niveau, vi gerne vil være på. Men jeg synes også, at vi skal kigge på, at der har været udsving, men at vi også har haft et langt forløb på syv kampe, hvor vi har været tilfreds med udtrykket og har fyldt stadion sidste gang på hjemmebane (mod FCK, red.), sagde Jacob Friis til Eurosport.

Alligevel var AaB-træneren ved godt mod.

- Vi lader os ikke slå ud af, at vi har haft udfald. Det er vi ikke tilfredse med, men vi er heller ikke så sort/hvide. Vi er fortrøstningsfulde i forhold til, at vi ved, hvad vi skal gøre for at minimere de udsving. Udsving vil nok altid komme hos samtlige Superliga-hold. Det er kunsten at gøre dem så korte som mulige, sagde Jacob Friis.

AaB havde Lucas Andersen tilbage mod Randers FC, men han kunne ikke ændre kampens udfald med et indhop. AaB har 13 point efter 11 kampe på Superligaens 10. plads.

Se hele interviewet med Jacob Friis i toppen af artiklen.