Lars Søndergaard: AaB var ikke et drømmejob
2016-01-21 06:18
Foto: AaB

Fysik og intensitet skal være i fokus, når AaB torsdag møder Hobro IK i opstartens første testkamp.

2016 er i fuld gang, og bolden ruller rundt omkring på de danske træningsbaner. I AaB tog man hul på opstarten den 6. januar, og siden er flere hårde fysiske prøvelser blevet smidt på bordet i det nordjyske. Torsdag venter så første aktion på selve banen, når AaB-mandskabet tager imod Hobro IK i en testkamp på Aalborg Chang´s kunstgræsbane ved Provstejorden. 

Selvom der nu står en fysisk modstander overfor Lars Søndergaard´s mandskab, skal fysikken dog fortsat være i fokus. Det understreger cheftræneren op til kampen: 

- Vores vindermentalitet skal altid være fremherskende, og vi går altid på banen for at vinde. Men i morgen er det vigtigst, at vi får en fysisk og intens kamp, hvor så mange spillere som muligt får spilletid, siger Lars Søndergaard til klubbens hjemmeside og fortsætter:
 
- Den fysiske træning er stadig i højsædet, og denne træningsrytme lader vi ikke forstyrres af den første testkamp, men selvfølgelig er det også motiverende for spillerne at komme i kamp, udtaler cheftræneren. 
 
Lars Søndergaard slår samtidig fast, at han vil stille med to forskellige mandskaber til de to halvlege. Det betyder, at samtlige spillere til rådighed kan se frem til mindst 45 minutter i aktion.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO