• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AaB-træner håber på intens og underholdende semifinale mod Brøndby

AaB's cheftræner Jacob Friis kunne se muligheder i alle tre hold, han kunne få i semifinalen.

Af Oliver Okstrøm

AaB spillede sig torsdag aften i semifinalen i pokalturneringen efter en 3-1-sejr over Næstved. Efterfølgende var deres midtbanespiller Rasmus Würtz med til at trække lod til den kommende runde, og her blev det Brøndby på udebane for nordjyderne.

AaB-træner Jacob Friis var efterfølgende ganske rolig over dén lodtrækning. Det gjorde han klart i et interview med TV3 Sport umiddelbart efter kampen og lodtrækningen.

- Det er tre dygtige hold, der var i puljen, og nu har vi trukket Brøndby, og det er dét, vi forholder os til, siger han og peger på, at det ikke er helt skidt, at de skal spille kampen på udebane med et glimt i øjet.

- Der er nogle, der vil være frække og sige, at vi er bedst på udebane, så nu må vi se. Det bliver en intens og forhåbentlig en underholdende kamp, og ligesom de to andre potentielle modstandere, så vil det være en åben fifty-fifty-kamp, lyder det fra AaB-træneren.

Derudover peger han på, at han ikke var så tilfreds med første halvleg, mens det blev bedre i anden halvleg. 

Semfinalen mod Brøndby spilles enten 3. eller 4. april, og inden da skal AaB'erne forsøge at sikre sig en plads i Superligaens top seks, når de møder AGF i sidste runde af grundspillet på søndag klokken 17.

Superliga

Mere Superliga

Fokus