• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

AaB-træner roser Patrick Olsen: Knægten er hamrende flittig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

AaB-træneren, Jacob Friis, er meget tilfreds med Patrick Olsens start i det nordjyske. Han forklarer, at den 25-årige midtbanespiller fra start har været ydmyg og hamrende flittig på træningsbanen.

Af Kristian Porse

Inden sommerferien rykkede befandt Patrick Olsen sig i en situation, hvor han kunne se frem til at spille i landets tredje bedste række, da han sammen med FC Helsingør rykkede ned i 2. Division. 

Nu, tre måneder senere, står han noteret for tre mål efter syv kampe for AaB i 3F Superligaen. Skiftet til AaB har indtil videre vist sig at være det perfekte match. I mandagens kamp spillede Patrick Olsen så igen en brandkamp, og ifølge AaB-træner Jacob Friis er den 25-årige midtbanespillers forvandling næsten for meget af det gode. 

- Nu scorer han jo lige et par stykker, og det er næsten for meget af det gode, men det er derfor, at vi gerne vil have ham op, lidt tættere på mål, siger han ifølge TV3 Sport. 

Jacob Friis forklarer yderligere, at den tidligere Inter-spiller fra start af har været ydmyg og flittig på træningsbanen. 

- Det er jo altid et øjebliksbillede, og lige nu er det godt. Han gør det godt, og det var derfor, at vi hentede ham. Vi tror på, at han kan det, fordi knægten er hamrende flittig på træningsbanen. Han er ydmyg. Også måske i modsætning til, hvad rygterne har gået på, og det ved han godt, så han arbejder hårdt med tingene. Så han er nem at arbejde med, siger han. 

Patrick Olsen har hidtil været i startopstillingen i alle AaB's Superliga-kampe denne sæson. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus