• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AaB udlejer angriber til Vendsyssel FF

AaB udlejer angriber til Vendsyssel FF
Foto: Vendsyssel

Angriberen Wessam Abou Ali er blevet udlejet fra AaB til Vendsyssel FF.

Af Ole Hoffskov

Wessam Abou Ali skal slå sine folder i Nordjylland resten af efteråret, men det bliver ikke i AaB, hvor han er på kontrakt frem til udgangen af 2021. Angriberen er fredag blevet udlejet til Vendsyssel FF, der huserer i NordicBet Ligaen.

Lejeaftalen løber frem til nytår.

- Vi glæder os over, at vi har fået Wessam ind i truppen. Vi har fulgt ham i lang periode i AaB, og har set en talentfuld angriber, som har haft et behov for mere spilletid. Med den spillestil, han har, hvor han har fart og kan udfordre, tror vi meget på, at han kan bidrage i vores offensiv. Så vi glæder os rigtig meget og tror, det kan blive rigtig godt for begge parter, siger sportsdirektør i Vendssysel FF Ole Nielsen i en pressemedelelse.

I Vendsyssel FF skal Wessam Abou Ali få minutter i benene, så han i højere grad kan gøre sig gældende på AaB's Superliga-mandskab i fremtiden.

- Det er rart at være kommet til Vendsyssel – især fordi det er et sted, hvor de tror meget på mig. Jeg kan mærke, at det er et projekt, jeg gerne vil støtte op om, og jeg vil gerne hjælpe klubben med at komme så højt op i tabellen som muligt og udvikle mig selv som spiller, få en masse spilminutter og vise mit potentiale. Og ikke mindst at vise hvad Vendsyssel FF kan. De har et rigtigt godt hold – det hele skal bare lige begynde at køre, så er jeg sikker på, det nok skal blive godt, siger han.

Wessam Abou Ali kan debutere for Vendsyssel FF i morgen på udebane mod Næstved BK. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.