• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

AaB vidste intet om matchfixing-anmeldelse: Vi er alle chokerede

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Politiet havde ikke informeret AaB om, at det efterforskede en sag om matchfixing med en af klubbens spillere, før det udsendte en pressemeddelelse.

Af Anders Dehn

Det kom bag på de fleste, da Nordjyllands Politi tirsdag eftermiddag udsendte en pressemeddelelse om, at man efterforskede en sag om matchfixing i forbindelse med en AaB-kamp. Ikke mindst kom det bag på AaB, skriver BT.

Ifølge avisen sendte politiet pressemeddelelsen ud, fordi et medie var ved at grave i sagen. Det betød dog også, at AaB selv først fik besked, kort før resten af Danmark gjorde via politiets meddelelse.

Læs også:Nordjyllands Politi efterforsker sag om mulig matchfixing i Superligaen

- Jeg ved ikke med sikkerhed, om andre i klubben har haft kendskab til sagen før, men min tid her er gået med alt muligt andet i forhold til genstarten af Superligaen, så jeg tror, alle i klubben ligesom mig blev meget, meget overraskede over det her i går. Det er min klare oplevelse, at vi alle er lidt chokerede, siger sportschef André Inge Olsen til BT.

Nordmanden tiltrådte sit job den 1. april og kunne først flytte til Danmark et par uger senere på grund af coronavirussens rejserestriktioner.

Læs også:Avis: Her er hændelsen i AaB-kamp, der undersøges af politiet

Flere medier skriver, at en episode Jores Okore er genstand for efterforskningen. Spilleren har dog ikke selv været til afhøring og fik også først tirsdag at vide, at han var mistænkt.

I løbet af i går og i dag har danske medier beskrevet, at der blev spillet et sekscifret beløb på, at midtstopperen ville få en advarsel, og at mange af væddemålene kunne spores til Okores hjemstavn.

Han er dog ikke sigtet af politiet i sagen.

Læs også:Medie: Sekscifret beløb blev udbetalt efter Okore-advarsel

Læs også:Avis: Matchfixing-undersøgelse kan lokaliseres til Okores hjemstavn

Læs også:Her er anmelderen af mulig matchfixing i AaB: Jeg kan bekræfte, det var mig

Superliga

Mere Superliga

Fokus