Aabech sender FCM ud af pokalen

FC Nordsjælland er videre i DBU Pokalen, efter holdet vandt med 3-1 hjemme over FC Midtjylland.

Superligaens førerhold fra FC Midtjylland skal holde kursen i Superligaen, hvis det skal blive til sølvtøj i denne sæson. For Glen Riddersholms tropper er færdig i DBU Pokalen, efter det blev til et nederlag på 3-1 på udebane til FC Nordsjælland.

Opgøret startede i det hele taget skidt for FC Midtjylland, der allerede efter syv minutters spil kom bagud med 1-0 på et mål af FC Nordsjællands Oliver Thychosen, og det kunne være blevet værre, havde FCN ikke været uskarpe.

FCM fik stille og roligt spillet sig ind i opgøret og kom frem til nogle gode chancer, men FCM havde svært ved at udnytte mulighederne. På tavlen kom FCM dog otte minutter før pausen, da Danny Olsen på et frispark fra distancen bankede bolden i nettet. Et flot mål, men målmand David Jensen så ikke godt ud. Reprisen viste nemlig, at keeperen tog et skridt til den forkerte side inden sparket, og så gik bolden ind i keeperens side.

I anden halvleg viste FCN sig så mest skarpe, da holdet kom foran med 2-1 efter 64 minutters spil. Det var Kim Aabech, der ved et indlæg smart snød sin markering og løb til forreste stolpe, hvor han flot pandede bolden ind bag Jonas Lössl. Og et kvarter før tid måtte Lössl igen hente bolden ud af nettet, da FCN holdt fast i bolden og Anders Christiansen tog chancen på en returbold. Bolden træf Izunna på benet og snød Jonas Lössl.

3-1 blev kampens resultat, og FCN er dermed klar til femte runde i DBU Pokalen.