• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

AaB'er glad trods nyt pointtab: Et stort skridt op efter Lyngby-kampen

Kristoffer Pallesen spillede en stor kamp, da AaB spillede 1-1 mod Sønderjyske, og han ser stort fremskridt hos holdet.

Af Oliver Okstrøm

Da AaB søndag spillede 1-1 med Sønderjyske, var Kristoffer Pallesen bestemt en af de spillere, som man lagde positivt mærke til, da han spillede en af sine bedste kampe for AaB siden skiftet i 2017.

I et interview med Nordjyske fortæller han, at han efter en tid udenfor startopstillingen og i en rolle som reservespiller, har Pallesen nu gjort sit bedste for at vise sig frem, når chancen bød sig.

Når han samtidig stod for assisten til Lucas Andersens scoring, så var han også stærkt medvirkende til, at der kom point på kontoen efter nederlaget i første runde mod oprykkerne fra Lyngby.

- I hvert fald var kampen et stort skridt op for os som hold i forhold til den indsats, vi leverede i Lyngby. Og det er det gode, vi kan tage med. Men vi er da virkeligt ærgerlige over, at det ikke blev til mere. For langt hen i kampen, så lignede det jo tre point til os, og det burde det nok også have været, siger han og fortsætter:

- Jeg synes, at vi skaber gode muligheder, og jeg synes også, at det siger noget om vores bredde, at vi er i stand til at levere sådan en præstation, når man ser på det mandefald, der har været efter kampen i Lyngby. Men Jakob (Friis, cheftræner, red.) har tryllet lidt, og det gav i hvert fald et spillemæssigt fremskridt, lyder det fra Kristoffer Pallesen.

Næste opgave for AaB og Kristoffer Pallesen er mod Silkeborg på hjemmebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.